Konsulenter

Lindeblad

Telefon 70 20 62 82

LEDELSE ER ET VALG, IKKE EN POSITION

Vores forløb med ledere er fokuseret på udvikling af den enkelte leder. Det udviklingsforløb vi planlægger i samarbejde med dig som leder, skal derfor også passe specifikt til netop dig. Forvent derfor, at vi er ret grundige i vores forventningsafklaring med dig.

Den nye og den erfarne

Hvis du lige er blevet leder, så tillykke! Jobbet giver en række store muligheder for at præge og udvikle virksomheden, og det er et skulderklap, at du har fået mere ansvar. Ledelse er et fag, og med de rigtige værktøjer kan du blive i stand til at navigere i dit nye job. Vi hjælper dig i gang med værktøjerne og de ”første 100 dage”, så du bliver komfortabel i din nye situation – det kan f.eks. være fokus på den gode MUS samtale, mødeledelse, navigere i et politisk klima, aflæse væsentlige signaler og meget mere.

Har du derimod har mange års erfaring som leder, kan det stadig være rart at have et fristed, hvor du kan vende de problemstillinger der ikke er ligetil. Ledelse kan være en meget ensom disciplin. Lindeblad konsulenterne har forskellig faglig baggrund. Det betyder, at vi kan tilbyde dig sparring og tankestræk med mange års erfaring fra topledelse i større virksomheder, men også fra ledelse i sportens og militærets verden. I fællesskab afklarer vi hvilken coach, der vil være bedst for dig.

Balanceret lederskab

Problemerne opstår ofte når lederskabet opleves som værende ude af balance. Når der bliver for meget management og firkantet tænkning, eller når der kun er leadership og bløde værdier. God ledelse betyder blandt andet, at du er god til at balancere mellem management og leadership.

Bedre balance vil åbne op for det uudnyttede potentiale, som de fleste virksomheder konstant er på jagt efter. Det potentiale bliver ofte sat et skridt tilbage på grund af de klassiske interessekonflikter, der ligger i en organisation. I vil derfor også opleve, at vores konsulenter vil have fokus på den del af din ledelse og ledelsesarbejde. Kan du opnå din balance i dit lederskab, er du den bedste leder for virksomheden, dine medarbejdere og dig selv.

Har du et spørgsmål?

TANKESTRÆKKER

TANKESTRÆKKER

En tankestrækker er en person der hjælper dig med at strække dine tanker. En der hjælper dig med at få nye ideer, se situationen i et andet perspektiv, vende mulighederne. Den gode samtale handler om at strække dine tanker til en bedre udgave end du selv var i stand til.

ORGANISATION

ORGANISATION

Projektlederen er om nogen en dirigent i et stort orkester. Du skal bevare overblikket og have tilstrækkeligt med indblik. Du skal mestre både management og leadership værktøjer, elementer fra ledelse, kommunikation og de tekniske discipliner, der kan være det afgørende for projektets resultat.

ORGANISATION

LEDERGRUPPE

En ledergruppe er en helt særlig størrelse. Det er en gruppe mennesker, som har en enestående mulighed for at udvikle virksomheden. Ledergruppen skal samtidig ofte leve med at blive observeret, tolket og (mis-)forstået. Ledergruppen kan skabe underværker for virksomheden.

Del mere med flere.

Del ud af det der virker.

Drop copyright, og gør en forskel der rækker længere end du selv kan se, det gør vi!

Er din næste chef fra Millenials generationen…

Er din næste chef fra Millenials generationen…

Klokken er 10 og marts-solen banker ned på græsplænen. Hvis jeg sætter mig i læ kan jeg mærke, hvordan solen varmer mig op – kan mærke forårets komme. Ved siden af mig står en stor kuffert. Jeg er i gang med at pakke til én måned på Sri Lanka, hvor jeg...

Edison, Churchill, Roosevelt eller Walsch som screensaver?

Edison, Churchill, Roosevelt eller Walsch som screensaver?

Hvilket citat ville være mest givende at have som screensaver på din egen computer den næste måned? ”De fleste mennesker overser deres muligheder, fordi disse er klædt i overalls og ligner arbejde” Thomas Edison   ”En succes er ikke endegyldig, at fejle er ikke...

Bliv bedre end dig selv

Bliv bedre end dig selv

Bliv bedre end dig selv! Ja, hvad ellers? Det må altid handle om at blive bedre end sig selv. Udvikle sig. Lige et nyk til i forhold til sidste levering. Lige en tand skarpere end i går. Mere klar end på sidste møde. Fokus bør ligge på den konstante indre forbedring....

Vi har ingen konkurrenter

Vi har ingen konkurrenter

Vi har ingen konkurrenter Det lyder måske ophøjet og som om vi stræber efter at få rumpen i klaphøjde, men vi mener det. Vi har ingen konkurrenter. Vi har aldrig haft det og ser heller ingen grund til at søge det. Tiden er i den grad løbet fra konkurrentanalyser. Hvad...

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig