Den fremmede: Med Gary Hamel i Operaen

Udover samværet i de uformelle pauser, som oftest indebærer det største udbytte når et netværk mødes, er Gary Hamel det store trækplaster på VL-døgnet 2010 i morgen. Det er ikke hvem som helst der er i byen.

Efter et år som administrator på et hospital blev det ham klart at han hellere ville tænke management end at udføre det. Ensformige møder på hospitalet blev afløst af en doktorgrad fra University of Michigan. Her mødte han kollegaen C.K.Prahalad, og de to skrev artikler og bøger med nye nøglebegreber som ”strategic intent”, ”core competence” og ”competing for the future”. Wall Street Journal kårede for nylig Hamel som verdens mest indflydelsesrige taler. Det er det de mange VL´ere glæder sig til – og over i morgen i Operaen. De uformelle pauser på VL-døgnet 2010 i morgen vil være udbytterige, men med Gary Hamel som taler vil tiden mellem pauserne også trække.

Har du ikke tålmodighed til at vente til i morgen, eller skal du ikke med, så får du her 10 minutter med ham. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=bxiK_qLs3Wc

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig