Baggrund

Er oprindeligt uddannet international skilærer og indehaver af rejsebureau med skirejser i centrum. Var herefter organisator og leder af events med op til 70.000 deltager. Specialiserede sig derefter i IT og kommunikation, og underviste indenfor dette felt i 10 år. Begyndte at afholde lederkurser, foredrag og workshops i 1999 i Skandinavien med fokus på at løfte mennesker til deres bedste udgave af dem selv og styrke samarbejdet i samskabende relationer. Skaber og opfinder af spillet PlayProp og startede i 2015 firmaet Playing For Good Relation, der bla. sælger spillet PlayProp.

Arbejdsområde

Birger er en passioneret foredragsholder og underviser. Bliver anvendt både som tovholder og indlægsholder til konferencer og events og har en evne til at formidle svære budskaber på en let fordøjelig måde. Kommunikation, psykologisk indsigt, konfliktforståelse og opbyggelse af relationer der giver gensidig værdi er hovedingredienser i Birgers arbejdsområde. Arbejder desuden indenfor fredsskabende processer i ministeriel og regeringsmæssig sammenhæng.
Dynamo bag spillet PlayProp, der anvendes som ice-breaker i konference og kursussammenhæng hvor morskab, fokusering og hurtig interaktion mellem deltagerne er sikre gevinster.

 

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig