Baggrund

Dorte er uddannet cand. Jur. ved Københavns Universitet. Hun har arbejdet som flygtningemedarbejder ved Amnesty International, dernæst som pharmaceutical discovery lawyer hos Novo Nordisk A/S og fuldmægtig/sektionsleder ved Integrationsministeriet, Udlændingestyrelsen.

Kendetegnende for Janne: Dorte er ambitiøs, også på andres vegne. Hun er positiv, møder verden med et åbent sind, initiativrig, iderig/kreativ, målrettet, empatisk, arbejdsom og går op i at følge sine opgaver til dørs.

Arbejdsområde

Dorte er koordinator for vores ledernetværk, GRIB. Hun har desuden en del outplacement samtaler samt sparringssamtaler.Dorte er Lindeblads kontorchef.

Inspiration

Det inspirere mig at undersøge, researche, iagttage, lytte til dygtige kolleger og kunder. Jeg kan lide at blive udfordret, og sætter en ære i at holde fokus på målet og nå i mål med mine opgaver, og så skal opgaverne lykkedes på bedste vis og med de bedste resultater.

Brænder for

Jeg drives af glæden ved udvikling, at yde mit bedste og nå de resultater, som jeg og mine kolleger sætter mål for.

 

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig