BAGGRUND

Jacob er uddannet cand.scient med speciale i Præstationspsykologi. Han har en to-delt baggrund. På den ene side har han været elitetræner i svømning i 15 år, heraf 6 år som coach for svømmelandsholdet og har haft flere svømmere til EM, VM og OL. Han har undervist på Idrætsstudiet på Københavns Universitet. På den anden side er han direktør og ejer af Lindeblad as som han startede op i år 2000 efter at have sluttet sportskarrieren.

ARBEJDSOMRÅDE

Jacob er optaget af at få det bedste ud af lederteams og deres medarbejdere. Han har stor viden og en stærk intuition når det handler om at finde ind til præstationslysten. Jacob beskæftiger sig primært med lederforløb på alt fra direktionsniveau, landeledelser til mellemledere. Forløbene kører ofte over en lang periode, og flere af disse forløb finder sted i både ind- og udland.

Han er en passioneret foredragsholder, og foregangsmand for en bevægelse af folk som deler ud af det bedste de har. Det er sket gennem “Lindeblads Frie Netværk”.

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig