BAGGRUND

Kaj er uddannet skolelærer og har tidligere været skoleleder igennem 10 år. Siden år 2000 har Kaj været ansat ved CSC Danmark A/S. Her har han i en periode på 14 år bl.a. været Nordic Lead for Learning & Development i HR, hvor han havde ansvaret for al udvikling i norden samt var Lead for et nordisk team bestående af medarbejdere fra Danmark, Sverige, Norge og Litauen. Senest var han Global Lead for Learning Customization, hvor han bl.a. havde ansvaret for at implementere al medarbejderudvikling World Wide i CSC. I denne rolle var han Lead for et globalt team bestående af medarbejdere fra 18 lande verden rundt. Han har endvidere været Ledelsesrepræsentant i forhandlingsudvalg og forhandlingsleder med fagforeningerne. Endelig har han været ansvarlig for at forberede ledere på at kunne håndtere afskedigelser samt udarbejdet outplacement forløb.

ARBEJDSOMRÅDE

Kajs primære arbejdsområde er med ledelse og strategi. Det omfatter Ledelsesudvikling (også virtuelle), Talentudvikling, Mentoring, Performance Culture og Team udvikling samt træningsprogrammer til medarbejdere.

Han er en suplim underviser, der brænder igennem med sit budskab. Han vedligeholder sit store netværk og er en god samtalepartner. Desuden har han flere års erfaring indenfor HR og omsætter HR-teori til praksis. Læs artikel her om Kaj i NINEtoFIVE: Styrk kommunikationen og undgå konflikter på arbejdspladsen

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig