BAGGRUND

Kim er uddannet cand. Scient med speciale i narrativ vidensdeling og positiv psykologi, som er suppleret med en master i sportspsykologi med speciale i præstation og team dynamik. Hans baggrund er unik med 20 år som elitetræner i svømning som coach for en række af verdens bedste svømmere. Kim har stået bag atleter til alle OL siden 2008. Kim fungerre i dag som konsulent, mentaltræner og coach for en lang række ledere, teams, atleter, skuespillere og helt almindelige mennesker, der brænder for udvikling og high performance.

ARBEJDSOMRÅDE

Kims kæphest er at ”man skal elske det man gør”, at performe på højeste niveau kræver balance i alle aspekter af livet. Han er optaget af at få mennesker til at være alt det de kan og vil være. Kim har fokus på teamudvikling og personlige lederudviklingsforløb på alle niveauer fra korte intensive forløb til forløb, der løber over både måneder og år. Kim er eminent foredragsholder og brænder for at flytte og udvikle mennesker.

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig