BAGGRUND

Sara er uddannet Master i Innovation og ledelse, er KaosPilot, Markedsføringsøkonom og Certificeret coach. Hun har 8 års erfaring for Røde Kors med etablering af partnerskaber, og 12 års erfaring med forretningsudvikling, bl.a. i regi af Erhvervshus Hovedstadsregionen, som har givet hende et stærkt forretningsforståelse og blik for de processer der skal til for at udvikle forretningen fra såvel ledelses, team og organisationsperspektivet såvel som omverdens perspektivet.

ARBEJDSOMRÅDE

Sara er i særdeleshed optaget af at få skabt en bæredygtig bundlinje. Det er fokus både når hun taler med ledere, coacher teams og laver forretningsudviklingsprocesser. Sara har et kæmpe netværk ind i det offentlige, i fonde og organisationer og har en styrke i at se og matche partnere, som kan få gensidig værdi af at lære hinanden at kende.

Sara er medunderviser og -udviler af Akademiet for Signaturpræstationer, med særligt ansvar for bæredygtighedselementet i deltagernes eget liv, i deres lederskab og i forretningen.

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig