Baggrund

Tine er uddannet Cand.Merc.-HRM, der efterfølgende er suppleret med en bred vifte af uddannelser, bl.a. som proceskonsulent, coach og Lean uddannelse. Hun er certificeret i flere test- og udviklingsværktøjer. Hun kombineret med uddannelser inden for teamudvikling, undervisning og erfaringsbaseret læring.

De erhvervsmæssige erfaringer er de sidste 20 år hentet i roller som ekstern ledelseskonsulent og sparringspartner, og i roller som intern HR Business Partner og Change Manager hos TDC, Novozymes og Københavns Lufthavne.

Arbejdsområde

Tine har en solid baggrund inden for forretningsorienteret HR, forandringsledelse, organisationsudvikling- og afvikling. Hun har desuden erfaring fra ledertræning, teamudvikling, coaching og Lean-inspirerede ledelsesværktøjer, som hun har brugt til at understøtte forretningsudvikling. Det giver hende et grundigt kendskab til det at opnå personlige, ledelses- og forretningsmæssige mål.

Tine bruger sin faglighed og energi til at skabe bevægelse, udvikling, retning, personligt, for medarbejderen, ledelsen og forretningen. Hun skaber resultater på vejen til opfyldelse af små og store mål.

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig