Den optimale præstationsprofil

Få inspiration fra sportens verden. Træn som de bedste, og løft dit præstationsniveau når det gælder.

Få aktiveret dit potentiale, og nå dit drømmemål. På dette seminar bliver du trænet i de værktøjer, de bedste atleter anvender i sportens verden.Forløbet er et mentalt træningsforløb hvor du få viden om, træner og aktiverer de vigtigste fem psykologiske færdigheder der skal til for at præstere optimalt, når det gælder.

Færdigheder du har brug for – uanset hvilken arena du skal præstere i.

3 moduler

5 afgørende færdigheder

Opgør med fire myter

Ny viden og værktøjer der virker

Oplev præstationslyst

Præstationsseminar

3 moduler

Modul 1 – KICK OFF

Overblik over forløbet, introduktion til den Optimale PræstationsProfil, forventnings- afklaring, hjemmeopgave og udlevering af kursusmateriale.

Modul 2 – DEN OPTIMALE PRÆSTATIONSPROFIL

Du får viden om, træning i og løbende feedback på dit arbejde med de fem færdigheder. Forvent et højt aktivitetsniveau, tankestræk og tanketræning samt at vi arbejder med hjerne, hjerte og krop, og at du udarbejder en personlig træningsplan. De fire oplægsholdere sætter færdighederne i perspektiv, så du bedre kan aktivere dit potentiale, og præstere optimalt.

Modul 3 – FOLLOW UP

Præsentation af dine resultater og din fortsatte implementering af OPP. Feedback på, og justering af din træningsplan.

FACILITATOR

Jacob Lindeblad er den gennemgående facilitator og han assisteres af et team af tankestrækkere.

RAMMER

Vi starter og slutter i København. På Modul 2 henter vi blandt andet inspiration fra det Olympiske Stadion i Athen, hvor de første Olympiske Lege fandt sted i 1896.

UDBYTTE

  • Viden om de fem psykologiske færdigheder
  • Træning i færdighederne
  • En personlig træningsplan
  • Personlig sparring og feedback
  • Et højere præstations- niveau når det gælder
  • Et udvidet og aktivt netværk
  • PRIS EX.MOMS

Normalpris 19.900 kr.

Medlemmer af Lindeblads

GRIB netværk 16.900 kr.

Prisen inkluderer alle tre moduler, fuld kost, logi og handout. Prisen er eksklusiv transport. Fly til/fra Athen arrangerer man selv.

TILMELDING

Kontakt Dorte Ritzau på telefon 2530 4849 eller skriv direkte på dr@lindeblad.dk.

 

TANKESTRÆKKERNE

DU MØDER

LARS BÆHRENZ – INSTRUKTØR I FLYVEVÅBNET 

Få historien om den umulige revolution. Lars vil noget med kulturen

i Flyvevåbnet, og er godt på vej til at gøre det umulige muligt. Det handler om til- og fravalg, og hans mod og evne til at navigere i en stærk kultur. Bliv klogere på din rejse ved at spejle dig i hans.

HENRIK STENMANN – CEO & SENIOR PARTNER I IIH

Henrik står i spidsen for et af de mest bemærkelsesværdige tiltag omkring rammerne for vores arbejde. Han har indført en 4-dags arbejdsuge som gælder hele virksomheden. Samme løn, samme kunder, samme kvalitet, samme resultat. Hør om hans erfaringer og

find ud af, hvad der driver ham og bliv klogere på, hvad der driver dig.

TROELS HAMMER – MUSIKER 

Troels’ evner på en ganske særlig måde, at skabe betydningsfulde øjeblikke i både ord og lyd. Midt i en velfungerende karriere skiftede han spor og valgte musikken, eller rettere sagt musikken valgte ham. Troels´ fortælling handler om at have hjerne, hjerte, mave og krop med i sine beslutninger.

LARS BONDE – TIDLIGERE SPORTSCHEF I DANSK CYKEL UNION

Lars er manden bag cykelsportens mange flotte resultater i en lang årrække. Han har stået bag VM medaljer i alle cykelsporten discipliner og han har hjemført medaljer ved de Olympiske lege i Bejiing, London – og senest i Rio. Han vil dele ud af sin erfaring med at arbejde med de bedste i verden. Hvordan tænker de, og hvad gør de?

JACOB LINDEBLAD – DIREKTØR I LINDEBLAD

Jacob står bag undersøgelsen om den Optimale PræstationsProfil

og er specialist i præstationspsykologi. Han er den gennemgående facilitator i forløbet, og er din og gruppens headcoach. Jacob er tidligere coach for svømmelandsholdet og er i dag coach for flere erhvervsledere.

Vil du høre mere om "Den optimale præstationsprofil?"

Del mere med flere.

Del ud af det der virker.

Drop copyright, og gør en forskel der rækker længere end du selv kan se, det gør vi!

Er din næste chef fra Millenials generationen…

Er din næste chef fra Millenials generationen…

Klokken er 10 og marts-solen banker ned på græsplænen. Hvis jeg sætter mig i læ kan jeg mærke, hvordan solen varmer mig op – kan mærke forårets komme. Ved siden af mig står en stor kuffert. Jeg er i gang med at pakke til én måned på Sri Lanka, hvor jeg...

Edison, Churchill, Roosevelt eller Walsch som screensaver?

Edison, Churchill, Roosevelt eller Walsch som screensaver?

Hvilket citat ville være mest givende at have som screensaver på din egen computer den næste måned? ”De fleste mennesker overser deres muligheder, fordi disse er klædt i overalls og ligner arbejde” Thomas Edison   ”En succes er ikke endegyldig, at fejle er ikke...

Bliv bedre end dig selv

Bliv bedre end dig selv

Bliv bedre end dig selv! Ja, hvad ellers? Det må altid handle om at blive bedre end sig selv. Udvikle sig. Lige et nyk til i forhold til sidste levering. Lige en tand skarpere end i går. Mere klar end på sidste møde. Fokus bør ligge på den konstante indre forbedring....

Vi har ingen konkurrenter

Vi har ingen konkurrenter

Vi har ingen konkurrenter Det lyder måske ophøjet og som om vi stræber efter at få rumpen i klaphøjde, men vi mener det. Vi har ingen konkurrenter. Vi har aldrig haft det og ser heller ingen grund til at søge det. Tiden er i den grad løbet fra konkurrentanalyser. Hvad...

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig