Den optimale præstationsprofil

Få inspiration fra sportens verden. Træn som de bedste, og løft dit præstationsniveau når det gælder.

Få aktiveret dit potentiale, og nå dit drømmemål. På dette seminar bliver du trænet i de værktøjer, de bedste atleter anvender i sportens verden.Forløbet er et mentalt træningsforløb hvor du få viden om, træner og aktiverer de vigtigste fem psykologiske færdigheder der skal til for at præstere optimalt, når det gælder.

Færdigheder du har brug for – uanset hvilken arena du skal præstere i.

3 moduler

5 afgørende færdigheder

Opgør med fire myter

Ny viden og værktøjer der virker

Oplev præstationslyst

Præstationsseminar

3 moduler

Modul 1 – KICK OFF

Overblik over forløbet, introduktion til den Optimale PræstationsProfil, forventnings- afklaring, hjemmeopgave og udlevering af kursusmateriale.

Modul 2 – DEN OPTIMALE PRÆSTATIONSPROFIL

Du får viden om, træning i og løbende feedback på dit arbejde med de fem færdigheder. Forvent et højt aktivitetsniveau, tankestræk og tanketræning samt at vi arbejder med hjerne, hjerte og krop, og at du udarbejder en personlig træningsplan. De fire oplægsholdere sætter færdighederne i perspektiv, så du bedre kan aktivere dit potentiale, og præstere optimalt.

Modul 3 – FOLLOW UP

Præsentation af dine resultater og din fortsatte implementering af OPP. Feedback på, og justering af din træningsplan.

FACILITATOR

Jacob Lindeblad er den gennemgående facilitator og han assisteres af et team af tankestrækkere.

RAMMER

Vi starter og slutter i København. På Modul 2 henter vi blandt andet inspiration fra det Olympiske Stadion i Athen, hvor de første Olympiske Lege fandt sted i 1896.

UDBYTTE

  • Viden om de fem psykologiske færdigheder
  • Træning i færdighederne
  • En personlig træningsplan
  • Personlig sparring og feedback
  • Et højere præstations- niveau når det gælder
  • Et udvidet og aktivt netværk
  • PRIS EX.MOMS

Normalpris 19.900 kr.

Medlemmer af Lindeblads

GRIB netværk 16.900 kr.

Prisen inkluderer alle tre moduler, fuld kost, logi og handout. Prisen er eksklusiv transport. Fly til/fra Athen arrangerer man selv.

TILMELDING

Kontakt Dorte Ritzau på telefon 2530 4849 eller skriv direkte på dr@lindeblad.dk.

 

TANKESTRÆKKERNE

DU MØDER

LARS BÆHRENZ – INSTRUKTØR I FLYVEVÅBNET 

Få historien om den umulige revolution. Lars vil noget med kulturen

i Flyvevåbnet, og er godt på vej til at gøre det umulige muligt. Det handler om til- og fravalg, og hans mod og evne til at navigere i en stærk kultur. Bliv klogere på din rejse ved at spejle dig i hans.

HENRIK STENMANN – CEO & SENIOR PARTNER I IIH

Henrik står i spidsen for et af de mest bemærkelsesværdige tiltag omkring rammerne for vores arbejde. Han har indført en 4-dags arbejdsuge som gælder hele virksomheden. Samme løn, samme kunder, samme kvalitet, samme resultat. Hør om hans erfaringer og

find ud af, hvad der driver ham og bliv klogere på, hvad der driver dig.

TROELS HAMMER – MUSIKER 

Troels’ evner på en ganske særlig måde, at skabe betydningsfulde øjeblikke i både ord og lyd. Midt i en velfungerende karriere skiftede han spor og valgte musikken, eller rettere sagt musikken valgte ham. Troels´ fortælling handler om at have hjerne, hjerte, mave og krop med i sine beslutninger.

LARS BONDE – TIDLIGERE SPORTSCHEF I DANSK CYKEL UNION

Lars er manden bag cykelsportens mange flotte resultater i en lang årrække. Han har stået bag VM medaljer i alle cykelsporten discipliner og han har hjemført medaljer ved de Olympiske lege i Bejiing, London – og senest i Rio. Han vil dele ud af sin erfaring med at arbejde med de bedste i verden. Hvordan tænker de, og hvad gør de?

JACOB LINDEBLAD – DIREKTØR I LINDEBLAD

Jacob står bag undersøgelsen om den Optimale PræstationsProfil

og er specialist i præstationspsykologi. Han er den gennemgående facilitator i forløbet, og er din og gruppens headcoach. Jacob er tidligere coach for svømmelandsholdet og er i dag coach for flere erhvervsledere.

Vil du høre mere om "Den optimale præstationsprofil?"

Del mere med flere.

Del ud af det der virker.

Drop copyright, og gør en forskel der rækker længere end du selv kan se, det gør vi!

En holdning til handling

En holdning til handling

En holdning til handling Det kan være farligt at hyre konsulenthuse ind til organisationsudvikling. ”Finanskrisen er ved at være over”. Det siger mange, og vi fornemmer som konsulenthus også at der er en større lyst til blandt andet udvikling. Enkelt virksomheder har...

læs mere
Outplacement med hjerte og hjerne

Outplacement med hjerte og hjerne

Outplacement Mange ledere vil nikke til at ledelse i medgang er én ting, men i modgang noget helt andet. Måden du som leder skiller dig af med medarbejdere på siger mere om jeres kultur end meget andet. Det siger mere om dig som leder end meget af alt det andet der er...

læs mere
Når du er midt i skiftet

Når du er midt i skiftet

Når ledelsen tyr til afskedigelser føles det ofte som et minefelt af beslutninger og meddelelser der skal gives på den helt rigtige måde. Ikke kun for medarbejdernes skyld, men også for ledelsens egen. Det er et kæmpe skift for både dig som leder og for medarbejderne....

læs mere
Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig