Sådan fungerer insights

Hvad er Insights? Hvordan tager jeg testen – og hvorfor skal jeg det? Det er alle typiske spørgsmål, som vi møder. Peter Kyhl kommer her med 1,5 min forklaring på dem og andre mulige spørgsmål.

 

En vellykket persontest er den, hvor kandidaten fra start til slut  føler sig godt og respektfuldt behandlet.
Mange er ofte skeptiske med udsigten til at skulle tale personlige anliggender med en fremmed person. Derfor har vi udviklet denne video, der kort forklarer hvad de kan forvente af testforløbet – både praktisk og indholdsmæssigt. Målet er, at man kommer godt igang med testen, ligesom man har en “fornemmelse af”, hvad der iøvrigt skal ske.

Insights er et af flere persontestsystemer, som vi i Lindeblad er certificeret i.

Insights er udviklet hen over snart 30 år. Selv skriver Insights: ”Ved hjælp af Insights Discovery øger vi menneskers selvindsigt, så de får mulighed for at præstere på et endnu højere niveau. Vi ønsker at fremme effektive arbejdsrelationer ved at forbedre kommunikationen og mindske antallet af konflikter.” – Dette er bl.a. en af grundene til, at vi anbefaler Insights.

Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig