Konsulenter

Vi griber jer i at gøre tingene rigtigt

Vi er et konsulenthus, der er drevet af at få det der virker til at fylde endnu mere end det allerede gør. Vi griber jer i at gøre tingene rigtigt, og det har vi gjort siden år 2000. Vi startede op med primært at gennemføre procesorienteret teambuilding, og ret hurtigt fulgte lederudviklingsforløb og tilhørende udviklingssamtaler. Lederforløb fylder idag det meste af vores kalender, ligesom outplacement også er blevet en stor del af vores forretning. Derudover har vi en del teamudviklingsforløb, holder foredrag, kick off og kurser.

Du kan ringe til os på telefon 7020 6282 eller skrive på mail@lindeblad.dk. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til den konsulent, som du ønsker at tale med.

Vi har desuden 25 netværkskonsulenter, som alle kender vores metode og på særlige områder komplimenterer vores kompetencer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skal vi ringe til dig?

Del mere med flere.

Del ud af det der virker.

Drop copyright, og gør en forskel der rækker længere end du selv kan se, det gør vi!

Den optimale præstationsprofil

Den optimale præstationsprofil

Få inspiration fra sportens verden. Træn som de bedste, og løft dit præstationsniveau når det gælder. Få aktiveret dit potentiale, og nå dit drømmemål. På dette seminar bliver du trænet i de værktøjer, de bedste atleter anvender i sportens verden.Forløbet er et...

læs mere
Når du er midt i skiftet

Når du er midt i skiftet

Når ledelsen tyr til afskedigelser føles det ofte som et minefelt af beslutninger og meddelelser der skal gives på den helt rigtige måde. Ikke kun for medarbejdernes skyld, men også for ledelsens egen. Det er et kæmpe skift for både dig som leder og for medarbejderne....

læs mere
Lindeblad, team udvikling, konsulent hus, team

Bliv inspireret af vores nyhedsbrev

Det griber dig og andre i at gøre tingene rigtigt, strækker dine tanker og sætter dig i stand til at få det bedste ud af dig selv og dem omkring dig. Omdrejningspunktet er ledelse og du er målgruppen. 

Vi glæder os til at inspirere dig