Positiv psykologi

Hurtig levering

25 års erfaring

BØGERGå godt

Hvorfor er vi, som vi er? Og hvorfor har vi de behov, vi har? Kig ned for enden af benene. Mod fødderne. For det var der, det hele begyndte. GÅ GODT trækker røde tråde langt tilbage gennem menneskets tobenede historie og afdækker lag for lag, at der er en dyb sammenhæng mellem det. at gå og det, at det ”går godt”.

160 DKK

Mikael Kambers bog: Gå godt.
Læs mere
BØGERStærkere af Mikael Kamber

”STÆRKERE” er en nuanceret indføring i positiv psykologi 2.0, der både rummer livets lyse og mørke sider. Denne bog om positiv psykologi præsenterer en meget håndgribelig metode til at dyrke styrker og håndtere svagheder på arbejdspladser og i det private liv.

Bogen er en veldokumenteret, underholdende og til tider personlig beretning om at navigere mellem styrker og svagheder.

160 DKK

Mikael Kambers bog: Stærkere.
Læs mere
BØGERSur for en sikkerhedsskyld?

Bogen er baseret på de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og Mikael Kambers arbejde med emnet i de sidste 10 år. Du får konkrete metoder og et overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer – både i privatlivet og i arbejdslivet.

SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er en samtalebog, hvor intervieweren Eric Ziengs afprøver Mikael Kambers pointer og påstande med kritiske spørgsmål og sikrer, at der er masser af konkrete eksempler.

120 DKK

Mikael Kambers bog: Sur for en sikkerheds skyld.
Læs mere
BØGERVi er bedst, når vi er glade

”Vi er bedst, når vi er glade” giver dig indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du får den til at smitte ved hjælp af positiv psykologi.

Mikael Kamber giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra sin egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd.

160 DKK

Mikael Kambers bog: Vi er bedst, når vi er glade.
Læs mere