Gør en forskel
der rækker længere
end I selv kan se

Virkeligheden vinder - Har Corona også sat en ny dagsorden for jer?

Bjerne S. Clausen, CEO Haldor Topsøe A/S

Ledelse - Er du den leder du selv gerne ville have haft?

Vi har arbejdet med ledere i over 20 år, og det er tydeligt at de bedste ledere har selv “valgt” det. Ledelse er nemlig et valg, ikke en position. Og der gælder om at finde en måde at være leder på, som er i overensstemmelse med det menneske du er. Så er det slut med skuespil og efterligninger. Så tilvalget af ledelse er samtidig et JA til at ville arbejde med sig selv. Er du, eller I, klar til det, så giv os et kald.

Vi arbejder med et begreb vi kalder for Grounded ledelse. Det er når du har fundet en måde at være leder på, som er i overensstemmelse med det menneske du er. Når det sker bliver dit lederskab autentisk og troværdigt…og let for dig! Læs mere her.

 

Signaturpræstationer - Har du præstationslyst?

Der er et uforløst potentiale blandt de fleste ledere. En undersøgelser vi har lavet viser, at ledere i gennemsnit kun bruger 62% af deres potentiale. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at få løftet det tal, så det uforløste potentiale kan komme i spil. Vores uddannelse Signaturprogrammet er en personlig lederuddannelse. Næste hold starter August 2021.

Signaturprogrammet er en personlig lederudviklingsuddannelse. Ét år, 13 dage fordelt på 6 moduler, personlige tankestræk og netværksgrupper med ambitioner på hinandens vegne. Og vi slipper dig ikke, men følger dig i fem år efter programmet. Læs mere her.

Det eneste konstante er forandringer. Corona har ændret vores arbejdsliv, og uanset hvor du er i organisationen er det klogt at forholde sig til det. Vi hjælper ledelsen med at holde fast i de muligheder Corona har åbnet op for, og andre med at samle stumperne efter måneders nedlukning. Udfordringerne er forskellige, men vores metode er altid den samme. Vi griber jeg i at gøre de rigtige ting, og hjælper jer med at gøre mere af det der virker. Er du leder kan vi hjælpe dig med at sætte retningen og genetablere relationerne i dit team. Er I et team der har været spredt for alle vinde, kan vi samle jer og hurtigt få jer tilbage med gejst, engagement og ambitioner. Er du præstationslysten er Akademiet for Signaturpræstationer helt sikkert noget for dig, og hvis det er tankestræk fra andre erhvervsfolk er et af vores fire netværk et godt bud på arbejdsglæde og præstationslyst.

Team - Har i ambitioner på hinandens vegne?

Kom godt i gang igen efter Corona. For de fleste har Corona trukket tænder ud. Lad os hjælpe jer med at samle teamet og genskabe noget af alt det I har savnet. Vi er vant til at arbejde på dansk og engelsk, med små og store teams og har øvelser der kan differentieres så de passer til alle. Vi hjælper jer med at gribe hinanden i at gøre de rigtige ting, og få ambitioner på hinandens vegne.

Den energi, og det potentiale, der ligger i at samel jeres folk på den rigtige måde, og mobilisere alles energi i en fælles retning er helt unik. Når først alle i et team har taget ejerskab, har fået ambitioner på egne og andres vegne og har besluttet sig for at sætte handling bag….så…. læs mere her.

Personprofil - Kender du dine styrker og svagheder?

At blive klogere på sin egen og andres personprofil er en nøgle til bedre relationer og større forståelse for hinanden. Vi arbejder med mange forskellige personprofil-værktøjer, men er særligt begejstrede for Insights Discovery. Det er et farverigt univers, og det er tankevækkende hvor hurtigt det bliver til et sprog i organisationen. Insights Discovery har mange varianter, så kontakt os for at høre hvad værktøjer kan bidrage med for jer.

Personprofilerne er en vej til at mindske misforståelser, og sikre at I er på samme side. Tilbagemeldingerne er personlige, men vi kan også lave teamprofiler, så I får et overblik over det potentiale jeres team har, og de faldgrupper I skal være opmærksom på. Læs mere her.

Fysisk netværk - Er dit netværk aktivt?

Et godt netværk åbner de døre du ikke selv kan åbne. Siden 2008 har vi arbejdet med at bringe gode folk sammen, og i dag har vi tre netværk der møder hinanden fysisk – et ledernetværk, et facilitatornetværk og et alumni netværk. Alle møder bliver faciliteret, og det er en garanti for tankestræk, et ambitiøst miljø, og et rum hvor du kan tænke og tale frit om din egen udvikling. Vil du være bedre end dig selv….så kontakt os.

Uanset hvilket netværk du vælger skal du vide at du træder ind i et rum hvor der er ambitioner på hinandens vegne. Et no-bullshit rum hvor al tale er i øjenhøjde og hvor vi ønsker at sætte hinanden i stand til mere…sammen. Læs mere her.

Digitalt netværk - Hvor henter du tankestræk?

Hvis et fysisk netværk ikke er det du søger, vil vores digitale ledernetværk måske være det. Her deler vi mere med flere, og når du har tid. Det er en platform hvor du får konkrete øvelser, tricks-of-the-trade, inspirerende videoer med reelle budskaber, artikler, tankestræk og andet som kan inspirere dig i dit lederskab. Tre ting kan du være sikker på: 1) det prikker til din udvikling, 2) du får værktøjer med, og 3) din dyne bliver lettere om morgenen.

…og hver mandag morgen får du en Rise & Shine mail i din indbakke. Det kan være en kort video, et citat, et tankestræk eller andet der er med til at gøre din dyne let hver mandag morgen. En god start på dagen…og ugen. Læs mere her. 

Brug Lindeblad hvis du vil opbygge en bæredygtig præstationskultur på en balanceret og ordentlig måde. Der venter en lærerig og udviklende rejse.

Vi vil skabe så gode resultater i arbejdslivet, at det smitter af på resten af livet

Det gør vi ved at fokusere på lederne, for de kan beslutte for flere. Lederne har det formelle ansvar, og kan skabe rammer og muligheder for resten af organisationen hvis de træffer de rigtige beslutninger. Så vi griber lederne i at gøre de rigtige ting, og på den måde ser vi dem for hvad de er, og kan være, frem for hvad de ikke er.

Vi arbejder med bæredygtig ledelse, og har udviklet Dogmet-For-Bæredygtig-Ledelse. Blandt andet betyder det at du skal evne at bære dig selv dygtigt, være den leder du selv gerne ville have haft, og du skal gøre dine holdninger til handlinger. Målet er ikke at være verdens bedste og slå de andre, men snarere at være bedst for verden, og tænke i partnerskaber af forskellig karakter.

Giv os et kald hvis vi skal hjælpe jer med at udvikle en mere bæredygtig profil.

Læs mere om os