Akademiet

“Signatur programmet træner mine styrker til at kunne leve autentisk og performe optimalt. En gamechanger for mig, min familie og for min virksomhed”
– Buchardt Hansen, Adm. Direktør PowerNet

Det er almindelige mennesker der gør ualmindelige ting

Akademiet for Signaturpræstationer er født ud af erfaringerne fra at arbejde med de bedste i sportens og organisationernes verden. Akademiets uddannelse hedder Signaturprogrammet, og det er programmets fornemste opgave, at få aktiveret det potentiale deltagerne har. Det giver en bedre bundlinje og en større grad af selvtilfredsstillelse og engagement, når man oplever at man udnytter sit potentiale. Sandheden er, at de bedste er helt almindelige mennesker, der bare gør ualmindelige ting.

Så du behøver ikke være født under en heldig stjerne for at præstere optimalt. Det kan læres, og vi kan lære dig det. Læs mere om selve programmet her

Har du også præstationslyst?

Signaturprogrammet sætter dig i stand til at levere signifikant bedre og mere bæredygtige resultater – nu og i fremtiden.

 

Helt paf... Vi må gøre noget!

Vi har lavet en undersøgelse blandt over 4.000 ledere, og er helt paf over resultatet. Det viser sig nemlig, at det uforløste potentiale er større end vi havde regnet med. I gennemsnit bruger ledere kun 62% af deres potentiale. Det svarer til, at der er 38% som ikke er aktivt i spil…hvilket spild.

Så Akademiet for Signaturpræstationer er grundlagt for at få mere potentiale i spil. Det er vores fornemmeste opgave at sætte både deltager og deltagers organisation i stand til mere end de kan i dag, og det kan ikke gå hurtigt nok.

 

Rammerne for akademiet er med til at understøtte de store beslutninger deltagerne træffer

Hvad får din organisation ud af det?

Der er mange fordele for organisationen. Lederne på Signaturprogrammet bliver mere grounded i deres lederskab, ved hvad de vil, kan sætte ord på det, og mange melder at deres lederskab bliver belønnet med følgeskab. De bliver mere autentiske, troværdige og naturlige, og de fleste af de værktøjer de selv har prøvet, kan de bruge til deres teams. Og så får de ikke mindst trænet deres præstationsevner.

Hvor ønsker I at måle resultatet?

 Der er et ganske særligt sammenhold på Signaturprogrammet

Inspirationskilder

Fundamentet for Akademiet for Signaturpræstationer bygger på praktisk erfaring med, og inspiration fra, arbejdet med de bedste fra sportens og organisationernes verden. De bedste i sporten og business har comittet sig til konstant forbedring, og har haft sig selv med på hele rejsen. Og så bygger det på et solidt og evidensbaseret fundament. På Signaturprogrammet er der en primær teoretiker/tænkere vi læner os op af, og det er denne her perlerække af ildsjæle:

  • Modul 1: Simon Sinek – “We have to dream. How else will we make a future that does not yet exist?”
  • Modul 2: Tony Schwartz – “Energy, not time, is the fundamental currency of high performance”
  • Modul 3: Carol S.Dweck – “When people change to a growth mindset, they change from a judge-and-be-judged framework to a learn-and-help-learn framework”
  • Modul 4: Gerry Keller – “Extraordinary results are directly determined by how narrow you can make your focus”
  • Modul 5: Tony Robbins – “Action is the most important key to any success”

 

Signaturprogrammet er et praktisk lederudviklingsprogram, hvor alt er baseret på teori og evidens. Det vi præsenterer jer for, har vi enten selv prøvet af eller arbejdet med kunder, som har prøvet det af. Læs mere om modulerne her.

Giv os et kald på 4035 6282 og hør hvad programmet kan gøre for dig