Akademiet – praktisk lederuddannelse på 13 dage fordelt over 1 år

“Signatur programmet træner mine styrker til at kunne leve autentisk og performe optimalt. En gamechanger for mig, min familie og for min virksomhed”
– Buchardt Hansen, Adm. Direktør PowerNet

Det er almindelige mennesker der gør ualmindelige ting

Akademiet for Signaturpræstationer opstod af erfaringer fra arbejdet med elite inden for sport og organisationer. Akademiets uddannelse, Signaturprogrammet, fremmer aktivering af deltagernes potentiale, forbedrer resultater og øger tilfredshed og engagement. De bedste opnår ekstraordinære resultater gennem almindelige handlinger. Du kan lære at opnå topresultater – opdag mere om programmet her.

 

Er du direktør, ejer, chef, mellemleder i Danmark? Ønsker du at præstere på topniveau? Så er akademiet for dig

Har du også præstationslyst?

Signaturprogrammet sætter dig i stand til at levere signifikant bedre og mere bæredygtige resultater – nu og i fremtiden.

Du kommer igennem 6 moduler der sætter dig i stand til at udnytte dit fulde potentiale

Helt paf... Vi må gøre noget!

Efter en undersøgelse blandt over 4.000 ledere er vi chokerede over resultatet: Uforløst potentiale er endnu større end forventet. I gennemsnit udnytter ledere kun 62% af deres potentiale, hvilket betyder 38% spildt potentiale. Derfor grundlagde vi Akademiet for Signaturpræstationer, med målet om at frigøre dette potentiale. Vi arbejder ihærdigt for at styrke både deltagerne og deres organisationer til at opnå mere end i dag.

 


Der er et ganske særligt sammenhold på Signaturprogrammet

“Jeg har fået konkrete værktøjer jeg kan bruge hver dag i min virksomhed…og derhjemme” – Annemarie Abben, Medejer i First United

Vi har i mere end 20 år hjulpet ledere i hele Danmark

Se her hvad du kan få ud af at deltage 

Hvad får din organisation ud af det?

Signaturprogrammets ledere opnår talrige fordele. De opnår jordnært lederskab, tydelige mål, og ofte belønnes deres lederskab med følgeskab. De bliver mere autentiske, troværdige og naturlige, og kan anvende deres værktøjer i teamet. Samtidig forbedrer de deres præstationsevner gennem træning.

Hvor ønsker I at måle resultatet?
Bundlinjen?
Effektiviteten?
Medarbejdertrivsel?

 

Rammerne for akademiet er med til at understøtte de store beslutninger deltagerne træffer

Akademiet foregår på nøje udvalgte lokationer rundt omkring i hele Danmark

Inspirationskilder

Akademiet for Signaturpræstationer hviler på erfaring fra topfolk inden for sport og organisationer, der forpligter sig til vedvarende forbedring og selvudvikling. Det er bygget på en stærk, evidensbaseret basis. I Signaturprogrammet trækker vi primært på en række dedikerede teoretikere som:

  • Modul 1: Simon Sinek – “We have to dream. How else will we make a future that does not yet exist?”
  • Modul 2: Tony Schwartz – “Energy, not time, is the fundamental currency of high performance”
  • Modul 3: Carol S.Dweck – “When people change to a growth mindset, they change from a judge-and-be-judged framework to a learn-and-help-learn framework”
  • Modul 4: Gerry Keller – “Extraordinary results are directly determined by how narrow you can make your focus”
  • Modul 5: Tony Robbins – “Action is the most important key to any success”

 

Signaturprogrammet er et praktisk lederudviklingsprogram, hvor alt er baseret på teori og evidens. Det vi præsenterer jer for, har vi enten selv prøvet af eller arbejdet med kunder, som har prøvet det af. Signaturprogrammet strækker sig over 13 moduldage, som ligger fordelt på 6 moduler over 1 år – Læs mere om modulerne her.

Giv os et kald på 4035 6282 og hør hvad programmet kan gøre for dig