Om os

Vores metode hviler på to ben - det ene er Aktiv Læring

De bedste jobs vi laver, ser lette ud, og det skyldes i høj grad vores metode Aktiv Læring. Princippet hedder Moving-bodies-moving-minds, og består af flere øvelser der sikrer engagement, respekt for gruppens perspektiv, aktiverer alle, involverer in- og ekstroverte ligeligt, tilfører værdi, udvikler gruppens læringsfærdigheder, og bedst af alt – deltagerne kan bruge øvelserne med det samme i deres eget virke.

Hør mere om “Aktiv Lærings workshop” på 7020 6282

...og det andet er Positiv Psykologi

Vi arbejder med positiv psykologi fordi ledere, organisationer og vi selv oplever hurtigere og større succes ved at arbejde med det vi er gode til end ved at være fejlfinder. Potentialet er størst i jeres styrkezone. Det rummer mange forskellige metoder og teorier, men bygger grundlæggende på en undersøgelse af jer når I er bedst. I mødet med os stræber vi derfor efter at I kommer til at opleve et møde med det bedste i jer selv.

Der skal være en stærk teori/praksis kobling

Vores mål er ikke at nå ud til alle, men ind til den enkelte

Vi vil rigtig gerne skabe en bevægelse af organisationer, som griber hinanden i at gøre de rigtige ting, og skaber bæredygtige løsninger på eksempelvis et socialt og et økonomisk plan. Men en organisation består af individer, og den rykker sig kun hvis de enkelte individer har lyst til at rykke sig. Vi tror på at relationer skabes én person af gangen – at vi derfor ikke nødvendigvis skal ud til alle, men hellere ind til den enkelte.

Vi er uformelle, undgår helst buzzwords og bruger kun få slides

Er I klar til et bæredygtigt partnerskab?

Vi arbejder med partnerskaber sammen med både kunder og leverandører. Som en del af vores bæredygtige profil ønsker vi at indgå forpligtende samarbejdsrelationer. Så hvis du har en god ide til at lave noget nyttigt sammen, er vi altid klar til en kop kaffe. Vi har før lavet Børnecamps med Forsvaret, bygget læskure og lavet mad til de hjemløse sammen med Røde Kors, og gør det gerne igen.

Kaffesnak om partnerskab?
Ring 7020 6282

De ord vi bruger skaber den verden vi lever i

De ord vi bruger, er med til at skabe den verden vi lever i, så her er nogle af vores ord. Måske genkender du nogle af dem fra dit eget arbejdsliv, og hvis ikke folder vi dem gerne ud og forklarer:

Ambitioner for hinanden – B corp – Balanceret ledelse – Beslutning – Betydningsfulde øjeblikke – Bæredygtighed – Dele – Dogme – Energi – Enkelt – Gennemsigtighed – Grib dig selv i at gøre de rigtige ting – God er den største fjende til bedst – Holdning til handling – Ingen konkurrenter – Mening & Mod – Nybegynder – Ordentlighed – Præstationslyst – Relationer – Resultater – Slip – Styrkebaseret ledelse – Sårbarhed – Tankestræk – Umage…m.fl..

“Tålmodighed er stærkt undervurderet”
– Jacob Lindeblad

Vi har ingen konkurrenter

Det er for gammeldags at tænke i konkurrenter. Google ligger i spidsen af fingrene, så det virker helt håbløst at spilde tiden på at tænke over, hvordan vi kan slå de andre. Vi vil hellere indgå partnerskaber og samskabe med kolleger og kunder. Vores forfængelighed er der sikkert et eller andet sted, men vi går ikke af vejen for at være underleverandør og levere kvalitet i andres navn. Hovedsagen er ikke markedsføringen af os, men at kunden bliver sat i stand til mere end de kunne før.

Så…ingen konkurrenter, del mere med flere – ja, inden vi så os om havde vi en række principper vi tror på. Så inspireret af Dogme95 af von Trier, Vinterberg, Levring og Kragh-Jacobsen lavede vi vores egne dogmer. Her ser du første udgave (fra 2012), og hvis du vil se dem i 2021 udgaven så kig her.

Formålet er at skærpe os som konsulenter, at vi kan stå frem med kvalitet i opgaven og mod i leveringen. Vi skal være i konstant udvikling, for vi skal hele tiden blive bedre end os selv. Det samme gælder i øvrigt de grupper vi arbejder med. Vi stræber efter kvalitet, mod, konstant udvikling. Det er med til at holde os skarpe.