Om akademiet

Akademiet skal aktivere det uforløste potentiale

Akademiet for Signaturpræstationer er grundlagt, fordi vi vil aktivere det uforløste potentiale der er hos lederne. Vi har i en årrække undersøgt, hvor stort potentiale der er blandt lederne. Vi har spurgt over 4.000 ledere, og i gennemsnit bruger ledere kun 62% af deres potentiale, hvilket betyder at de har 38% mere at give af. Det svarer til at skulle løbe 100 meter på den hurtigst mulige tid, og efter 62 meter pludselig sætte farten ned og lunte i mål de sidste 38 meter! Så potentialet er til at få øje på.

Akademiet for Signaturpræstationers fornemste opgave er, at få løftet det tal, og give lederen værktøjer til at holde fast i sin egen udvikling, og værktøjer til at gøre det samme med organisationen. Vores erfaring er, at arbejdet med de færdigheder Signaturprogrammet indeholder, både gavner trivsel, engagement, motivation og kulturen i organisationen, og løfter bundlinjen, kvaliteten, kundetilfredsheden og beslutningsprocesserne.

Ønsker du at udnytte dit potentiale? – se mere info om pris, opstart og tilmelding her

Akademiets bæredygtige strategi

Akademiet for Signaturpræstationer har en bæredygtig strategi. Signaturprogrammet har eksempelvis som mål, at udvikle de bedste ledere I og FOR verden. Det vil dels mestring af de fem ledelsesfærdigheder bidrage til. Dels vil den inspiration, de dialoger og de diskussioner som handler om at tænke og handle ansvarligt, langsigtet og holistisk medvirke til.

En bæredygtig profil, som leder og virksomhed, mener vi, er forudsætningen for at drive en sund forretning. Derfor lægger vi vægt på at inspirere til og italesætte dagsordenen, så den sætter spor så langt ind i lederen og virksomheden, at det udmønter sig i en bæredygtig bundlinje til glæde for virksomheden og et positivt aftryk til glæde for verden.

Andre veje til Signaturpræstationer

  • Foredrag

  • Teamdag

  • Som intern uddannelse

“Undervisningen kommer helt ind under huden og forankres i mine intuitive handlinger” – Henrik Friis, Direktør i Danfilter

Signaturakademiet er for alle ejere, direktører og ledere i hele Danmark

Lidt om underviserne

Som deltager på Signaturprogrammet kan du glæde dig til at arbejde med Jacob Lindeblad og Sara Øllgaard, som begge underviser og coacher deltagerne på programmet.

Jacob har de sidste 35 år hjulpet atleter og ledere med at toppræstere. Han har været ass. landstræner i svømning, og har haft EM, VM og OL svømmere, og han har de sidste 20 år været coach for et utal af erhvervsledere. Han er cand.scient med speciale i Præstationspsykologi, forfatter og foredragsholder.

Sara Øllgaard hjælper virksomheder med at udvikle bæredygtige ledere og strategier. Hendes baggrund er Master i Innovation og ledelse, KaosPilot, Coach og certificeret bæredygtig forretningsudvikler. Hun har tidligere rådgivet start-ups i Erhvervshus Hovedstadsregionen, og etableret CSR-samarbejde ml.Røde Kors og private virksomheder.

 

Ring for en snak om at præstere – 4035 6282

Akademiet byder på teori, praktik og mange stærke dialoger

Bæredygtighed betyder at vi også selv skal bære os dygtigt

Internt arbejder Akademiet for Signaturpræstationer på at blive endnu mere ansvarlige i vores egne forretning. Det betyder helt konkret, at vi arbejder på at blive B-corp certificeret. Vi forventer at få besked i løbet af foråret. Og mens vi venter har vi lavpraktisk blandt andet gjort følgende:

  • Bæredygtighed indgår som en gennemgående og væsentlig del af Signaturprogrammet. Deltagerne skal således aktivt forholde sig til hvor bæredygtig deres personlige og professionelle strategi er
  • Vi giver én Give & Grow plads til stærkt nedsat pris per otte deltagere for at give dem med færre midler mulighed for at deltage
  • Indledt en bæredygtighedsdialog med vores underleverandører ift. at stille krav til deres bæredygtighedsprofil. Enkelte hoteller er eksempelvis direkte udvalgt på baggrund af deres indsats for bæredygtighed.
  • Hertil kommer en lang række lavpraktiske ting som at droppe brochurer, gå udenom plastikflasker og -kopper, vi spiser som udgangspunkt vegetarisk og har plantet træer i Folkeskoven

 

Konsulent Jacob Lindeblad er en af underviserne på Signaturprogrammet

Han har i 35 år hjulpet ledere og atleter med at topperforme