Ydelser

Alt ender med ledelse

God ledelse kommer ikke af sig selv, og vi kan hjælpe dig med at styrke dit og dit lederteams lederskab. Vi tror på at alt ender med ledelse, og at ledelse er at inspirere andre til at gøre sig umage, er bæredygtigt og at de bedste ledere har næse for hvordan potentiale aktiveres. Vi fokuserer på lederne, for de kan skabe de formelle rammer hvori flere kan trives og udfolde deres talent. Vores mål er at skabe bæredygtige resultater for mennesker og organisationer.

Skal vi bidrage til jeres ledelse?
Ring 7020 6292

Akademiet for Signaturpræstationer

Du behøver ikke være født under en heldig stjerne for at præstere optimalt. At signaturpræstere vil sige du præsterer på et niveau der redefinerer hvem du er, og hvad du kan – og det kan læres. På Signaturprogrammet træner vi de fem psykologiske færdigheder du skal mestre. Et kompromisløst udviklingsprogram hvor færdighederne læres gennem viden, aktive øvelser og tankestræk.

Akademiet er en KÆMPE gave. Jeg er blevet klogere på mig selv, hvad jeg er i stand til
– Magnus Kofoed, CEO Kadeau

Teambuilding eller teamudvikling?

Mange skal til at samle teamet efter Corona. Uanset om det handler om at understøtte jeres strategi, styrke jeres relationer, strække jeres tanker eller bare give jer en rigtig god oplevelse sammen, anbefaler vi at I giver os et kald. Vi har øvelser til alle, kan håndtere grupper fra 2 til 500, faciliterer på dansk og engelsk og er vant til at arbejde med små og store organisationer.

Lad os give Jer et bud på en teamdag.
Skriv til mail@lindeblad.dk

 

Personprofil - Hvor gode er I til at spille hinanden stærke?

En personprofil er et effektivt værktøj hvis I ønsker at spille hinanden (endnu) bedre end I allerede gør. Bliv klogere på styrker og svagheder, hvordan I kan optimere kommunikationen, hvad der (de-)motiverer, adfærdsændring under pres etc., og rapporten og den personlige tilbagemelding giver dig indsigt i hvad der kan skabe mere engagement og arbejdsglæde.

Er du rød, gul, grøn eller blå?
Ring 7020 6282 og hør mere.

Vi har været i branchen i mere end 20 år

Vi arbejder med ledelse, team og organisationsudvikling

Vi arbejder for SMV´ere og store organisationer

Vi er en netværksorganisation, så vi trækker på de bedste konsulenter til opgaven

Vi dækker hele Danmark, og har løst opgaver i Europa, Australien, Asien, nord- og sydamerika

Vores bedste job er…det næste

Ring hvis du vil vide mere – 7020 6282

Valg af konsulent er en tillidssag

Den eller de konsulenter I taler med er også dem der reelt skal løse opgaven. Vi sender ikke en senior ud for at sælge, og så en junior til at løse opgaven. “All business is people business”, og det betyder at din tillid til konsulenten er vigtig for os. Du/I skal derfor også vide at vi har tre kriterier når vi selv vælger konsulenter ud til Lindeblad.

  1. De skal vide hvad de taler om. Det er den gode kombination af personlig erfaring og et højt fagligt niveau. Det er med til at sikre at det ikke bare bliver teorilektioner som ikke fungerer i virkeligheden, og heller ikke bare konsulentsmarte buzzwords.
  2. De skal have noget på hjerte. En proces med os skal være med til at inspirere og engagere jer til at komme videre mod jeres mål. Vi søger derfor ildsjælde som har noget på hjertet, og ved godt hvor vigtigt det er at de kan formidle både enkelt og overbevisende
  3. Vi skal selv have tillid til dem. Eller sagt på en anden måde. Vi sender ikke en konsulent ud til jer, vi ikke selv ville trække på hvis vi stod i samme situation. Igen…konsulentvalget er en tillidssag.

Vi tænker at I vil værdsætte de samme kvaliteter – at I møder en konsulent der ved hvad han/hun taler om, brænder for det, og ret hurtigt evner at etablere et rum med tillid til den proces der skal køres. Tjek vores konsulenter ud her.