Alt starter med ledelse

Vi har valgt at fokusere på lederne

Lindeblads drøm er at skabe så gode resultater i arbejdslivet, at det smitter af på resten af livet. Vi ønsker at gøre en forskel der rækker længere end vi selv kan se, og derfor har vi truffet den beslutning at fokusere på lederne. Fordi lederne har mandatet til at skabe de rammer andre skal trives og arbejde i. Måden vi arbejder med ledere og organisationer på, er at skabe betydningsfulde øjeblikke, hvor vi griber jer i at gøre de rigtige ting. Med andre ord bliver jeres møde med os, et møde med det bedste i jer selv. Det skaber et godt fundament for at arbejde med jeres samarbejde, kommunikation, potentiale, løsne de knuder der er opstået, opnå enighed og frem for alt sætte handling bag beslutningerne.

Vi har hjulpet over 500 SMV´ere og et utal af store organisationer. Skal vi hjælpe jer?

Start med jeres ledergruppe

Ledelse er et valg, ikke en position

Vi har arbejdet med ledelse i over 20 år, og 75% af vores kunder bruger os i mindst fem år. Nogle gange har opgaven karakter af en hit&run, men for det meste arbejder vi i et længere perspektiv med vores kunder. Vores mål er ikke at nå ud til alle, men derimod ind til så mange som mulig.

Relationer skabes én af gangen

Vi ved at relationer skabes én af gangen, og det gælder også vores fag. I praksis betyder det blandt andet, at den konsulent du talte med også er den der løser opgaven – vi sender ikke en juniorkonsulent ud. Vi følger op på den opgave vi skal hjælpe jer med. Ja, vi takker simpelthen nej til opgaven, hvis der ikke er en opfølgning på. Vi ved at fundamentet til enhver strategi er, at der er tillid til sig selv og hinanden, og derfor arbejder vi vi også bevidst på at skabe den tillid jer og os imellem.

Jacob evner at forstå præcis hvor du befinder dig, og hans tankestræk får dig til næste niveau. Du husker hvad der bliver sagt, og får omsat tanke til handling
– Henrik Stenmann, IIH Nordic

Ledelse er et valg

Få nu det ledelsesbegreb ned på jorden! Enhver der inspirerer andre til at gøre sig umage er i mine øjne en leder
– Jacob Lindeblad, Direktør for konsulenthuset Lindeblad

Taler du med nogen før du beslutter dig?

Gode tanker kommer ikke af sig selv, så hvem taler du med, inden du træffer de store beslutninger? Forestil dig, at du har en Personlig Bestyrelse på samme måde som en virksomhed har en bestyrelse, eller et advisory board du kontakter, når du har brug for at blive løftet op, og få et andet perspektiv på et dilemma, eller skal træffe nogle strategiske beslutninger. Hvem er det for dig? Hvem trækker du at på? …og hvem ville det være optimalt (også) var med?

Hvad med lige nu?

Hvad står du i lige nu? Hvad er det du søger siden du er landet på denne her hjemmeside? Gode tanker kommer som sagt ikke af sig selv, de skal næres og tager nogle gange lang tid. Derfor er det vigtigt at bruge sit netværk. Brug dit! Vær ærlig og direkte, og fortæl dem hvad du har brug for, så de ved hvordan de bedst kan hjælpe dig.

Vil du prøve et tankestræk så kontakt os på 7020 6282?

 

 

Skriv til os på mail@lindeblad.dk

Ledelse er et valg - ikke en position

De bedste ledere vi har mødt har truffet en aktiv beslutning, om at ville være ledere. De mange år i faget har givet os nogle stærke holdninger til hvad god ledelse er, og her er et udpluk af dem.

  1. Enhver der inspirerer andre til at gøre sig umage er leder
  2. Ledere skaber rammer, hvor potentialet kan indfries
  3. God ledelse er at have ambitioner på hinandens vegne
  4. Gode ledere ved, at de arbejder for medarbejderne…ikke omvendt
  5. Ledere træffer beslutninger, og en beslutning er at man gør det
  6. De bedste ledere kender sig selv, og er ledere på en måde der er i overensstemmelse med det menneske de er
  7. God ledelse er bæredygtigt

“Grib dig selv i at gøre de rigtige ting” Jacob Lindeblad