Udvikling af dig

Hvor mange af dine relevante kompetencer er aktivt i spil?

Hvis du er som gennemsnittet, ligger svaret på 62%. Vi har stillet over 4.000 ledere samme spørgsmål, og i gennemsnit har vi 38% mere at give af. Der kan være gode grunde til, at du ikke føler du bruger dig selv optimalt, og der vil være perioder hvor det er mere muligt end andre. Men helt overordnet handler “udvikling af dig” om, at få den du er og det du kan optimalt i spil.

Få et tankestræk

Et tankestræk er, når du får strakt dine tanker til en bedre udgave end du selv er i stand til. Nogle af dine bedste tanker er gjort af andre, hvis du tænker efter, og tanker kommer ikke i færdig form, men har brug for at blive næret. I praksis fungerer det sådan, at du præsenterer din ide, dit dilemma eller hvad det er du ønsker at blive klogere på, og så byder din tankestrækker ind med sin viden, sine holdninger, råd og overbevisninger.

Tankestræk?

I mere end 20 år har vi givet sparring til ledere i SMV´ere og store organisationer.

Skal vi hjælpe dig?

Der er forskel på samtaler - hvilken type har du brug for?

Den gode samtale handler om at strække dine tanker til en bedre udgave end du selv er i stand til. En tankestrækker er derfor også en person der hjælper dig med at strække dine tanker. Hjælpe dig med at få nye ideer, se situationen i et andet perspektiv, vende mulighederne. Og så er kemien mellem dig og din tankestrækker er vigtig.

Der er forskel på coaching, sparring og mentoring, så vi starter med at afklare hvilken type samtale eller forløb du har brug for. Nogle gange rækker én samtale, andre gange er det et klippekort over længere tid. Vi er inspireret af den amerikanske ledelsesforfatter John Maxwell´s måde at arbejde på. Han beskriver fint hvordan vi kan disciplinere vores tænkning i at tænke i overblik, kreativt, fokuseret, realistisk, kritisk, strategisk, refleksivt, uselvisk, i bundlinje og meget mere. Det giver i sig selv nogle muligheder i samtalen at være opmærksom på, hvordan du tænker lige nu, og hvad der er brug for, for at komme videre.

“Forløbet med Lindeblad har været en gamechanger for mig, min familie og min virksomhed”
– Per B. Hansen, Direktør i PowerNet

Hvis drøm arbejder du på lige nu?

Hvad er din drøm?

Hvem skal du vælge?

Du får mest ud af det, hvis du vælger en tankestrækker der har ambitioner på dine vegne, reelt byder ind med en anden viden, erfaring eller overbevisning end din, og samtidig respekterer at DU i sidste ende er den der bestemmer, hvad du gør. Vi anbefaler i øvrigt altid at man kigger sit eget personlige og professionelle netværk igennem, og booker en samtale med dem. Brug dem du har omkring dig.

Vores erfaring er, at de fleste kontakter os for at blive coachet, men når vi har afklaret hvilken type samtale der i virkeligheden er brug for, ender valget sjældent på den rene coaching. Vi hjælper dig til at afdække, hvilken type samtale du har brug for.

Gode tanker kommer ikke af sig selv

God ledelse starter med selvledelse

Signaturprogrammet er det mest gennemførte personlige udviklingsprogram vi kan tilbyde. Du får viden om, erfaring med og trænes i de fem færdigheder der skal til for at signaturpræstere. Signaturprogrammet varer ét år, de 13 dage er fordelt på 6 moduler med afsluttende opgave, og det sætter dig i stand til at få aktiveret dit fulde potentiale. Hvis du ikke er klar til Signaturprogrammet er der naturligvis også andre veje at gå. Når vi designer et program der skal udvikle dig, er der forskellige veje vi kan gå. Her er nogle af dem:

  • Tag en Insights Discovery personprofil, som giver stor indsigt i styrker, svagheder etc..
  • Planlæg personlige 1:1 sparringssamtaler og vær obs på hyppigheden af dem
  • Få feedback på real-time ledelse. Vi følger/observerer dig på dit arbejde
  • Gå fra tanke til handling, og implementer det du lærer. Få erfaringer fra gang til gang
  • Mød andre tankestrækkere, så du udsætter dig for anden tænkning end din egen

 

Hvert menneske er unik, og et personligt udviklingsprogram skal derfor også være designet til netop DIG. Vi anbefaler god tid til forventningsafklaring, løbende optimeringer undervejs, og en tæt dialog med din tankestrækker. Kontakt os hvis det er noget for dig.

Konsulent Jacob Lindeblad strækker dine tanker