Udvikling af dig

Hvor mange af dine relevante kompetencer er aktivt i spil?

Ledere udnytter gennemsnitligt 62% af deres fulde potentiale. Vi har arbejdet med over 4.000 ledere og i gennemsnit øget deres effektivitet med 35-38%. “Udvikling af dig” handler om at maksimere dit potentiale.

Få et tankestræk

Et tankestræk er, når du får strakt dine tanker til en bedre udgave end du selv er i stand til. Tanker kommer ikke i færdig form, men har brug for at blive næret. Din tankestrækker byder ind med viden, holdninger, råd og overbevisninger, når du præsenterer dine ideer eller dilemmaer.

Tankestræk?

I mere end 20 år har vi givet sparring til ledere i SMV´ere og store organisationer.

Skal vi hjælpe dig?

Der er forskel på samtaler - hvilken type har du brug for?

En god samtale strækker dine tanker til nye højder. En tankestrækker hjælper dig med at generere friske ideer, se nye perspektiver og udforske muligheder. Kemien mellem dig og din tankestrækker er afgørende.

Coaching, sparring og mentoring er forskellige, og vi starter med at afdække hvilken type samtale der passer bedst til dig. Nogle gange er én samtale tilstrækkelig, andre gange kan et længere forløb være gavnligt. Inspireret af John Maxwell, fokuserer vi på at disciplinere din tænkning i overblik, kreativitet, fokus, realisme, kritik, strategi og meget mere. Det giver i sig selv nogle muligheder i samtalen at være opmærksom på, hvordan du tænker lige nu, og hvad der er brug for, for at komme videre.

“Forløbet med Lindeblad har været en gamechanger for mig, min familie og min virksomhed”
– Per B. Hansen, Direktør i PowerNet

Hvis drøm arbejder du på lige nu?

Hvad er din drøm?

Hvem skal du vælge?

Vælg en tankestrækker, der har dine ambitioner for øje og bringer unik viden, erfaring og perspektiver til bordet, og respekterer, at du er den ultimative beslutningstager. Vi opfordrer også til at udnytte dit personlige og professionelle netværk ved at booke samtaler med dem.

Erfaringen viser, at de fleste kontakter os for at blive coachet, men efter en afklaring af behov, ender valget sjældent udelukkende der. Vi hjælper dig med at afdække den samtaleform, der bedst gavner dig.

Gode tanker kommer ikke af sig selv

God ledelse starter med selvledelse

Signaturprogrammet er det mest gennemførte personlige udviklingsprogram vi kan tilbyde. Du får viden om, erfaring med og trænes i de fem færdigheder der skal til for at signaturpræstere. Signaturprogrammet varer ét år, de 13 dage er fordelt på 6 moduler med afsluttende opgave, og det sætter dig i stand til at få aktiveret dit fulde potentiale. Hvis du ikke er klar til Signaturprogrammet er der naturligvis også andre veje at gå. Når vi designer et program der skal udvikle dig, er der forskellige veje vi kan gå. Her er nogle af dem:

  • Tag en Insights Discovery personprofil, som giver stor indsigt i styrker, svagheder etc..
  • Planlæg personlige 1:1 sparringssamtaler og vær obs på hyppigheden af dem
  • Få feedback på real-time ledelse. Vi følger/observerer dig på dit arbejde
  • Gå fra tanke til handling, og implementer det du lærer. Få erfaringer fra gang til gang
  • Mød andre tankestrækkere, så du udsætter dig for anden tænkning end din egen

 

Hvert menneske er unik, og et personligt udviklingsprogram skal derfor også være designet til netop DIG. Vi anbefaler god tid til forventningsafklaring, løbende optimeringer undervejs, og en tæt dialog med din tankestrækker. Kontakt os hvis det er noget for dig.

Konsulent Jacob Lindeblad strækker dine tanker