Dit udbytte

Du får aktiveret dit potentiale

Signaturprogrammet giver dig evnen til at præstere på dit højeste niveau, når det kræves. Du får værktøjerne til at styre dine tanker og energi samt modet til at omsætte dem til handling. I programmet kalder vi det ‘grounded ledelse’ – en autentisk ledelsesstil, der harmonerer med din identitet, gør din ledelse lettere og mere troværdig.

Signaturprogrammet smelter din personlige vækst sammen med virksomhedens strategi og vision. Målet er at styrke din kommunikation og handling, så det positivt påvirker den organisation, du er en del af. De værktøjer, vi bruger i programmet, kan også anvendes i din ledelse af andre

Du får en effektiv værktøjskasse med øvelser du kan bruge i dit eget team

 

Du får...

 • en livgivende retning
 • mere fysisk overskud
 • stærkere følelsesmæssige relationer
 • mere mental klarhed
 • stærkere intuition
 • relevant teori
 • modet til at turde
 • målbare resultater
 • en effektiv værktøjskasse
 • mere selvtillid

Læs mere om akademiet

Tidligere deltagerne fortæller

Per B.Hansen Direktør i Powernet – “Det har været en gamechanger for mig, min familie og min virksomhed”

Lene Garde Sommer, Vice President i Novo Nordisk – “Jeg kan nu præstere på en helt anden måde, og niveau, end jeg har kunnet før”

Henrik Friis, Direktør i Danfilter – “Undervisningen kommer helt ind under huden og forankres i mine intuitive handlinger”

Annemarie Abben, Medejer i First United – “Jeg har fået konkrete værktøjer jeg kan bruge hver dag i min virksomhed…og derhjemme”

Magnus Kofoed, Direktør i kadeau – “Akademiet er en KÆMPE gave. Jeg er blevet klogere på mig selv, hvad jeg er i stand til”

Henrik Eiberg, Direktør i bodySDS – “Programmet er med til at skabe mennesker der er hele, og kender den vej de skal tage”

 

 

 

 

 

Alle kan lære at signaturpræstere

Her er fem ting din organisation får ud af din deltagelse

 1. Implementér en Signatur-kultur i dit team. Med viden, evne og træning til at signaturpræstere påvirker du organisationen, når dit potentiale realiseres.
 2. Indfør bæredygtighed i organisationen. Din autentiske ledelsesstil, der harmonerer med din identitet, bringer “dygtigt lederskab”, og dit team får et (endnu) mere troværdigt lederskab.
 3. Øg engagement og involvering hos kollegerne. Teknikker og metoder aktiverer, tankestrækker og involverer på strategisk og operationelt niveau.
 4. Forfin dine talegaver, der bringer ro og retning til dine samtalepartnere. Lærbare talegaver øger overbevisning og troværdighed i din formidling.
 5. Oplev målbare resultater. Effekten afhænger af dit fokus; tidligere deltagere har målt positive forbedringer inden for trivsel, engagement, kvalitet, kundetilfredshed, bundlinje og bæredygtighed, blandt andre områder.

 

Du bliver bedre til at...

 • sætte ord på din drøm
 • administrere din energi
 • få et growth mindset
 • fokusere
 • bryde din komfortzone
 • præsentere dit budskab

Reserver din plads på næste hold her

Alumni netværket er en mulighed for at comitte sig til konstant forbedring

Efter Signaturprogrammet inviteres du til at fortsætte din udviklingsrejse i et Alumni netværk af tidligere deltagere. Netværket opretholder høje ambitioner, motivation og viljen til at skabe nye mål for dine Signaturpræstationer. I kvartalsvise møder (6 dage i alt), faciliteret af Jacob Lindeblad og Sara Øllgaard, begge undervisere på Signaturprogrammet, følger vi samme tråd: præstationslyst, vedvarende forbedring og ønsket om at sætte aftryk. Gå ind i en gruppe, hvor alles engagement i personlig og fælles læring smitter og hæver energiniveauet.

 

Er du nysgerrig på Signaturprogrammet?
Ring 4035 6282

Du  bliver bedre til at hjælpe dig selv og andre.

Ønsker du kun at tilmelde dig Del-1 (modul 1+2) er det også muligt. Ring 4035 6282.

Det logiske i de fem trin

Der er en logik i de fem trin Signaturprogrammet består af.

 1. Drøm – Det starter med en retning. Uden den er der stor risiko for at du måske nok kommer til at arbejde hårdt, men du bevæger dig ikke rigtig fremad. Når du ved hvor du skal hen er det nemmere at planlægge rejsen.
 2. Energi – Det er fint at have en destination (en drøm), men det kommer til at kræve energi at levere arbejdet for at nå den. Derfor skal du fylde batterierne op, og vide hvordan du kan restituere for at lade op.
 3. Mindset – Undervejs vil du stå i mange dilemmaer, og her skal balancen mellem Tvivl og Tro tippe til TRO. Det kræver en indre dialog som er konstruktiv, og at du oplever du er på en slags mental hjemmebane.
 4. Fokus – Og når så de afgørende øjeblikke kommer skal du være i stand til at fokusere på det du skal, frem for det du ikke skal. Din evne til at være nærværende og gøre op med multitasking giver ro og retning.
 5. Selvtillid – Men du skal jo også GØRE det. Retning, fyldte batterier, konstruktive tanker og ro gør det ikke. Hemmeligheden er handling, og din evne til at beslutte og sætte handling bag er nøglen til sin succes.

 

De fem trin overlapper hinanden konstant. Et stort udbytte af at deltage i Signaturprogrammet bliver din evne til at trække på de rigtige færdigheder på de rigtige tidspunkter, og til at genkende hvad du har brug for hvornår. Det er samspillet mellem de fem færdigheder der udløser, og frigiver, dit fulde potentiale.