Dit udbytte

Du får aktiveret dit potentiale

Signaturprogrammet sætter dig i stand til at signaturpræstere når du har behov for det. Du får værktøjskassen til at administrere din tænkning og energi, og modet til at sætte handling bag når det gælder. I programmet kalder vi det for “grounded ledelse”. Altså at være leder på en måde som er i overensstemmelse med det menneske du er. Det gør det for det første nemmere for dig, men det gør det også mere autentisk og troværdigt for alle dem du omgås.

Signaturprogrammet kobler hele tiden din personlige læring og udvikling til virksomhedens strategi og vision. Målet er, at du kommer til at fremstå stærkere og skarpere i ord og handlinger, og at det smitter af på den organisation du arbejder i og for. De værktøjer vi anvender i programmet kan derfor også bruges i din ledelse af andre.

Du får en effektiv værktøjskasse med øvelser du kan bruge i dit eget team

 

Du får...

 • en livgivende retning
 • mere fysisk overskud
 • stærkere følelsesmæssige relationer
 • mere mental klarhed
 • stærkere intuition
 • relevant teori
 • modet til at turde
 • målbare resultater
 • en effektiv værktøjskasse
 • mere selvtillid

Læs mere om akademiet

Tidligere deltagerne fortæller

Per B.Hansen Direktør i Powernet – “Det har været en gamechanger for mig, min familie og min virksomhed”

Lene Garde Sommer, Vice President i Novo Nordisk – “Jeg kan nu præstere på en helt anden måde, og niveau, end jeg har kunnet før”

Henrik Friis, Direktør i Danfilter – “Undervisningen kommer helt ind under huden og forankres i mine intuitive handlinger”

Annemarie Abben, Medejer i First United – “Jeg har fået konkrete værktøjer jeg kan bruge hver dag i min virksomhed…og derhjemme”

Magnus Kofoed, Direktør i kadeau – “Akademiet er en KÆMPE gave. Jeg er blevet klogere på mig selv, hvad jeg er i stand til”

Henrik Eiberg, Direktør i bodySDS – “Programmet er med til at skabe mennesker der er hele, og kender den vej de skal tage”

 

 

 

 

 

Alle kan lære at signaturpræstere

Her er fem ting din organisation får ud af din deltagelse

 1. Du vil kunne implementere en Signatur-kultur i dit team. Du har viden om, evnen til og træningen i at signaturpræstere når du skal, og når du får mere af dit potentiale i spil, smitter det af på organisationen.
 2. I får bæredygtighed ind i organisationen. Du har fundet en måde at være leder på, som er i overensstemmelse med det menneske du er, og det betyder at du vil kunne “bære dig selv dygtigt”. Dit team kan glæde sig til et (endnu) mere autentisk/troværdigt lederskab.
 3. Du vil kunne løfte engagement og involvering blandt dine kolleger. Du får nemlig teknikker og metoder som vil kunne aktivere, tankestrække og involvere din organisation på et strategisk og operationelt niveau.
 4. Dine tale gaver skærpes, og det vil give en ro og en retning hos dem du taler med. Talegaver kan læres, og du vil være mere overbevisende og troværdig i din formidling. Det du ønsker at formidle, bliver også det der høres.
 5. I får målbare resultater. Hvilke resultater afhænger af dit fokus, men tidligere deltagere har målt positive resultater på områder som trivsel, alignment, engagement, motivation, kvalitet, kundetilfredshed, bundlinje, beslutningskraft, bæredygtighed m.v..

Du bliver bedre til at...

 • sætte ord på din drøm
 • administrere din energi
 • få et growth mindset
 • fokusere
 • bryde din komfortzone
 • præsentere dit budskab

Reserver din plads på næste hold her

Alumni netværket er en mulighed for at comitte sig til konstant forbedring

Efter Signaturprogrammet inviteres du til at fortsætte din udviklingsrejse i et Alumni netværk af tidligere deltagere. Det skal derfor ses som en forlængelse af Signaturprogrammet. Netværket vil med andre ord sikrer at du bevarer det høje ambitionsniveau, motivationen og viljen til at sætte nye mål for egne Signaturpræstationer.
Alumni netværket mødes fire gange årligt (6 dage i alt), og bliver faciliteret af Jacob Lindeblad og Sara Øllgaard, som også underviser på Signaturprogrammet. Emnerne vi tager op har samme røde tråd som i Signaturprogrammet, nemlig præstationslyst, commitment til konstant forbedring og ønsket om at sætte et aftryk. Glæd dig til at indgå i en gruppe hvor alle har besluttet sig for at ville bidrage til egen og andres læring. Den energi smitter.

 

Er du nysgerrig på Signaturprogrammet?
Ring 4035 6282

Du  bliver bedre til at hjælpe dig selv og andre.

Ønsker du kun at tilmelde dig Del-1 (modul 1+2) er det også muligt. Ring 4035 6282.

Det logiske i de fem trin

Der er en logik i de fem trin Signaturprogrammet består af.

 1. Drøm – Det starter med en retning. Uden den er der stor risiko for at du måske nok kommer til at arbejde hårdt, men du bevæger dig ikke rigtig fremad. Når du ved hvor du skal hen er det nemmere at planlægge rejsen.
 2. Energi – Det er fint at have en destination (en drøm), men det kommer til at kræve energi at levere arbejdet for at nå den. Derfor skal du fylde batterierne op, og vide hvordan du kan restitutere for at lade op.
 3. Mindset – Undervejs vil du stå i mange dilemmaer, og her skal balancen mellem Tvivl og Tro tippe til TRO. Det kræver en indre dialog som er konstruktiv, og at du oplever du er på en slags mental hjemmebane.
 4. Fokus – Og når så de afgørende øjeblikke kommer skal du være i stand til at fokusere på det du skal, frem for det du ikke skal. Din evne til at være nærværende og gøre op med multitasking giver ro og retning.
 5. Selvtillid – Men du skal jo også GØRE det. Retning, fyldte batterier, konstruktive tanker og ro gør det ikke. Hemmeligheden er handling, og din evne til at beslutte og sætte handling bag er nøglen til sin succes.

 

De fem trin overlapper hinanden konstant. Et stort udbytte af at deltage i Signaturprogrammet bliver din evne til at trække på de rigtige færdigheder på de rigtige tidspunkter, og til at genkende hvad du har brug for hvornår. Det er samspillet mellem de fem færdigheder der udløser, og frigiver, dit fulde potentiale.