Signaturpræstation

Hvad er en signaturpræstation?

Du signaturpræsterer når du indfrier dit potentiale, redefinerer dit niveau og udlever den drøm du har sat dig for. Vi er alle forskellige, så DU skal finde ind til den rigtige måde for dig at leve dit (arbejds-)liv på. Vi taler på programmet om at være en Grounded leder, at være leder på en måde som er i overensstemmelse med det menneske du er. En signaturpræstation handler med andre ord ikke om at vinde over andre, eller at blive millionær. Det kan godt være du både vinder og tjener mange penge, men signaturpræstationen er, når du indfrier dit potentiale, og udlever det der er allermest DIG.

Kender du dit fulde potentiale?
Book 1:1 møde på 7020 6282

Når du signaturpræsterer har du

 • en livgivende drøm
 • fysisk, følelsesmæssig, mental og intuitiv energi
 • et stærkt fokus
 • nærvær når det gælder
 • mere tro end tvivl
 • fokus på handling

Viden er ikke magt – det er handling!

En signaturpræstation opnås ikke blot gennem læsning. Du skal træne færdighederne. Programmet er designet til at omsætte tanke til handling, teori til praksis. Den reelle effekt opstår, når du anvender din viden i DIN kontekst. Signaturprogrammet er fyldt med praktiske øvelser, der transformerer holdninger til handling – for viden er intet uden handling.

Praktiske øvelser på moduler suppleres med læringsgrupper, personlig coaching og en træningsapp mellem moduler. Dine coaches, Sara Øllgaard og Jacob Lindeblad, sætter en ære i at gøre programmet til “dit” personlige udviklingsprogram.

Hvis drøm arbejder du på?

Du får trænet dine præsentationsevner

Er deltagerne superhelte?

Tidligere deltagere på Akademiet for Signaturpræstationer har haft titel af direktør, mellemleder, ejer, chefer og director og meget andet, men ikke en titel af Superhelt. Alligevel er der mange ligheder med definitionen på en Superhelt og Akademideltagerne. Udover at de skal have lyst til at blive inspireret og udfordre sig selv, være åben for at lytte, reflektere og lære, er her en række kendetegn som er i fuld alignment med Superhelte.

 • Styrke – De trækker på deres mentale, følelsesmæssige, intuitive og fysiske styrker når det gælder
 • Stærk moral – De går forrest på de rigtige tidspunkter, og deres valg smitter af på andre
 • Stor idealisme – Deres tilgang og tænkning sker ud fra idealer som de tror på og handler efter
 • Bruger kræfter på at hjælpe – Det de skaber gør en forskel der er liv- og meningsgivende
 • Kæmper en indre kamp – De har både styrker og svagheder, som de bevidst arbejder med, så de kan vinde

Du får tid til at reflektere over dit lederskab

Bag om bogen

Bogen “Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?” fra 2018 blev en bestseller på blot én uge. Den indfanger essensen af Jacobs træningssucces i sportsverdenen og for ledere i forskellige organisationer. Den demonstrerer praktisk anvendelse af præstationspsykologi. Færdighederne er universelle og gælder for studerende, elitesportsfolk, specialister og generalister, uanset køn. De gør dig i stand til at præstere efter dine ønsker, når det er påkrævet.

Bogen bygger på solid evidens og opdeles i to dele. Første del dækker det mindset, der styrer de bedste, de spørgsmål, de stiller sig selv, og deres beslutninger. I anden del gennemgår Jacob de fem færdigheder, træningsmetoder og giver eksempler og øvelser. Enkelte modulnavne er ændret, men indholdet er det samme.

Bestil bogen på 7020 6282