Signaturpræstation

Hvad er en signaturpræstation?

Du signaturpræsterer når du indfrier dit potentiale, redefinerer dit niveau og udlever den drøm du har sat dig for. Vi er alle forskellige, så DU skal finde ind til den rigtige måde for dig at leve dit (arbejds-)liv på. Vi taler på programmet om at være en Grounded leder, altså at være leder på en måde som er i overensstemmelse med det menneske du er. En signaturpræstation handler med andre ord ikke om at vinde over andre, eller at blive millionær. Det kan godt være du både vinder og tjener mange penge, men signaturpræstationen er, når du indfrier dit potentiale, og udlever det der er allermest DIG.

Kender du dit fulde potentiale?
Book 1:1 møde på 7020 6282

Når du signaturpræsterer har du

 • en livgivende drøm
 • fysisk, følelsesmæssig, mental og intuitiv energi
 • et stærkt fokus
 • nærvær når det gælder
 • mere tro end tvivl
 • fokus på handling

Viden er ikke magt – det er handling!

En signaturpræstation kan du ikke nøjes med at læse dig til. Du skal træne færdighederne, og programmet er derfor også designet så du hele tiden overfører tanke til handling, teori til praksis. Den virkelige effekt kommer først, når du omsætter din viden til DIN virkelighed. Signaturprogrammet er spækket med praktiske øvelser, hvor du vår fra holdning til handling, for viden er ikke magt – det er handling.

De praktiske øvelser på modulerne suppleres med læringsgrupper, personlig coaching og en træningsapp mellem modulerne. Dine coaches, Sara Øllgaard og Jacob Lindeblad, sætter en ære i at gøre programmet til “dit” personlige udviklingsprogram.

Hvis drøm arbejder du på?

Du får trænet dine præsentationsevner

Er deltagerne superhelte?

Tidligere deltagere på Akademiet for Signaturpræstationer har haft titel af direktør, mellemleder, ejer, chefer og director og meget andet, men ikke en titel af Superhelt. Alligevel er der mange ligheder med definitionen på en Superhelt og Akademideltagerne. Udover at de skal have lyst til at blive inspireret og udfordre sig selv, være åben for at lytte, reflektere og lære, er her en række kendetegn som er i fuld alignment med Superhelte.

 • Styrke – De trækker på deres mentale, følelsesmæssige, intuitive og fysiske styrker når det gælder
 • Stærk moral – De går forrest på de rigtige tidspunkter, og deres valg smitter af på andre
 • Stor idealisme – Deres tilgang og tænkning sker ud fra idealer som de tror på og handler efter
 • Bruger kræfter på at hjælpe – Det de skaber gør en forskel der er liv- og meningsgivende
 • Kæmper en indre kamp – De har både styrker og svagheder, som de bevidst arbejder med, så de kan vinde

Du får tid til at reflektere over dit lederskab

Bag om bogen

Bogen “Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?” udkom i 2018 og blev bestseller i sin første uge. Den fanger kernen af den træning Jacob har haft succes med i sportens verden, og for ledere i små og store organisationer. Den indkapsler, hvordan du i praksis kan arbejde med præstationspsykologi. Færdighederne er universelle, og virker uanset om du er studerende, elitesportsmand, specialist, generalist, mand eller kvinde. De sætter dig i stand til at præstere som du vil…når du vil.

Bogen bygger på solid evidens, og er opdelt i to dele. Første del handler om det mindset der styrer de bedste, de spørgsmål de stiller sig selv og de beslutninger de træffer. I anden del gennemgår Jacob de fem færdigheder, hvordan du kan træne dem og giver en række eksempler og øvelser. Da vi oprettede Akademiet for Signaturpræstationer omdøbte vi enkelte af modulerne, men indholdet er det samme, og bogen er derfor også grundbogen på Signaturprogrammet.

Bestil bogen på 7020 6282