Tilmelding og priser

Tilmeld dig Signaturprogrammet

Du tilmelder dig Signatur Programmet ved at udfylde tilmeldingsskemaet herunder. Når vi har modtaget din tilmelding vil vi kontakte dig. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Har du problemer med tilmeldingsskemaet eller har spørgsmål inden du tilmelder dig (se Q&A’s nedenfor), er du velkommen til at kontakte Jacob Lindeblad på 4035 6282 eller jl@lindeblad.dk eller Sara Øllgaard på 4110 8810 eller sol@saraollgaard.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Næste hold

 • 14. Okt´21 – Kick Off (kl.13-15)
 • 3-5. Nov´21 – Modul 1
 • 13-14. Jan´22 – Modul 2
 • 10-11. Mar´22 – Modul 3
 • 19-20. Maj´22 – Modul 4
 • 29-30. Juni ´22- Modul 5
 • 25-26. Aug ´22 – Modul 6

Give & Grow - Hvis lysten er der, men ikke økonomien

Som en del af vores bæredygtige strategi vil der være 1 Give & Grow plads per 8 deltager. Vi ønsker at bidrage til en kultur hvor mere er muligt for flere, og Give & Grow er en mulighed for at give flere mulighed for at deltage i Signaturprogrammet.

For at komme i betragtning skal du skrive en motiveret ansøgning. Det gør du ved at sende os din ansøgning senest 1. Oktober 2021. Prisen vil være 60.000 kr. (normalprisen er 104.000 kr.). Din ansøgning skal indeholde dit navn, mail, mobil evt. arbejdsplads, og naturligvis hvorfor du er interesseret i Signaturprogrammet og hvad du håber det vil sætte dig i stand til.

Du vil få besked senest den 10. August om du har fået en Give & Grow plads.

Økonomien

 • Prisen er 104.000 kr.
 • Betaling efter aftale
 • To tilmeldte på samme hold giver rabat på 10.000 kr.
 • Prisen er ekskl. moms
 • Prisen inkluderer alt i forløbet (moduler, coachinger, netværksmøder, sundhedstjek etc..)

Tilmeldingsskema

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Q&A

Er forløbet et personligt udviklingsforløb, eller handler det også om virksomheden?

Begge dele. Programmet tager udgangspunkt i dig, dit lederskab og hvordan du fylder lederrollen ud. På alle moduler bliver læringen koblet til virksomheden, så både dine ledere og medarbejdere vil mærke en effekt, og det vil din bundlinje også.

Skal jeg have en lederuddannelse for at deltage?

Nej, det skal du ikke. Du skal have præstationslyst, en fornemmelse af at der er et potentiale der kan komme i spil og din virksomhed skal have (vækst)ambitioner.

Hvor meget tid kommer Programmet til at kræve af mig?

Forløbet strækker sig over 1,5 år hvor vi mødes på 6 moduler / i alt 13 hele dage med overnatning. Mellem modulerne skal du træne og implementere det du lærte og satte dig for på modulerne. For at lykkes er det vigtigt, at du selv er med til at sammensætte den “træningsplan”, der for dig er realistisk ift. de øvrige opgaver du har i kalenderen.

Hvor meget læsning er der?

Grundbogen i forløbet er Jacob Lindeblads bog “Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?” på 170 sider. Den er obligatorisk læsning. Mellem forløbene vil der endvidere være inspiration i form af videoklip og korte artikler.

Hvad er det for en opgave der skal afleveres på Modul 6?

Opgaven skal samle den vigtigste læring du tager med dig fra Signatur Programmet, og den vil være med til at krystallisere essensen af dit ledelses-DNA. Den vil synliggøre, hvor og hvordan du har rykket dig og din virksomhed. Omfanget er på 6-7 sider.

Hvordan er Akademiet bæredygtigt?

Vi arbejder hele tiden på at blive mere bæredygtige. I øjeblikket er vi ved at certificere os som B Corp, som står for Benefit Coorporation. Vi vælger underleverandører som fx. hoteller, trykkerier mv. ift. deres bæredygtig profil. Vi tilbyder vi “Give&Grow”-pladser til NGO’ere, socialøkonomiske virksomheder eller virksomheder med særlige formål, der ikke har mulighed for at betale fuldt deltagergebyr.