Hurtig levering

25 års erfaring

KommunikationBeslutningslinjen

Traf en beslutning. En kommunikationsøvelse. Du får 20 meter reb samt en nøje beskrevet vejledning til facilitering/proces af øvelsen. Denne øvelse kan du lave med alle grupper fra 8 personer og opefter. Alle deltager, alle er i bevægelse og alle ender med fysisk at stå på det sted, som repræsenterer enighed. Fordelen ved Beslutningslinjen er netop, at alle er med fra start til slut. Metoden er både dynamisk og hurtig.

895 DKK

Beslutningslinjen, effektivt procesværktøj.
Læs mere
KommunikationHestesko

Du får 20 meter reb og en detaljeret vejledning med dig. Hesteskoen er en øvelse, som er yderst velegnet til at få et overblik over holdningerne i en gruppe. I hesteskoen kan alle se alle, alle får taletid.

895 DKK

Procesværktøjet Hesteskoen, et overblik i løbet af ingen tid.
Læs mere
KommunikationKnuderne

Knuderne er enkel og dermed også let og hurtigt at sætte i gang. Kompleksiteten kommer ind i billedet det øjeblik, processen omkring kommunikationen og samarbejdet skal diskuteres efterfølgende. Knuden bliver en oplagt metafor for mål, fremtid eller kommende udfordringer, som et team står foran.  

1595 DKK

Knuderne er en teamøvelse med et stort potentiale. 
Læs mere
KommunikationKrydset

Alle stemmer i gruppen bliver hørt. Oftest taler nogle mere end andre i en gruppe. Det giver et fordrejet billede af virkeligheden, så her er løsningen. Krydset er en øvelse,  hvor både du og gruppen får et fælles billede at tale ud fra.

Du får 2 x 10 meter reb samt en detaljeret vejledning til anvendelse af øvelsen. Du er også altid velkommen til at ringe til os, vi hjælper gerne: 7020 6282.

895 DKK

Et revolutionerende værktøj, få nuanceret svar på to spørgsmål på én gang.
Læs mere
KommunikationMinefeltet

Minefeltet er en effektiv øvelse, der belyser de vaner vi befinder os i, og arbejder med. Vi anbefaler minefeltet varmt. Her brydes vanerne, og man ser det illustreret. Minefeltet er en øvelse, som giver dig en aha-oplevelse.

Du får 60 meter reb samt en detaljeret vejledning til øvelsen/processen.

1499 DKK

Minefeltet viserr vanetænkning kontra nytænkning.
Læs mere
RebReb

Vi leverer reb i mange længder. Du kan desuden tilvælge farver. Kontakte os ved tilbud på mere end 10 meter og evt. særlig farveønske: orange, blå eller sort, på 7020 6282 eller på mail: mail@lindeblad.dk

125 DKK

Dit eget reb, 10 mm, 10 meter eller mere, ring for tilbud.
Læs mere
KommunikationTreekant-Firkant

Behov for kvalitetsbevidsthed? Trekant-Firkant er ikke en øvelse med højt fysisk niveau. Den udfordrer meget mere på det taktisk- strategiske. Den handler om at aflevere et meget præcist produkt, under svære forudsætninger og til en given tid.  

1795 DKK

Trekant-Firkant øvelsen handler om kommunikation og kvalitet.
Læs mere