FN´s verdensmål

Hurtig levering

25 års erfaring

FN´s verdensmålSamtalekort, Bær dig selv dygtigt

Med samtalekortene ”Bær dig selv dygtigt” får I et redskab til at rette blikket indad og reflektere over og drøfte, hvordan I hver især kan udvikle jeres bæredygtige lederskab som opleves autentisk og skaber følgeskab. ”Bær dig selv dygtigt” består af 56 spørgsmål.

350 DKK

Hvordan kan I hver især udvikle jeres bæredygtige lederskab?
Læs mere
FN´s verdensmålSamtalekort, Bær din virksomhed dygtigt

Med samtalekortene ”Bær din virksomhed dygtigt” får I et redskab til at drøfte, kvalificere og/eller prioritere jeres bæredygtige strategi. Når I drøfter spørgsmålene, får I en bred forståelse, som bl.a. er med til at sikre, at I forholder jer til de temaer, den bæredygtige dagsorden dækker over.

350 DKK

Et redskab til at drøfte, kvalificere og/eller prioritere jeres bæredygtige strategi.
Læs mere
FN´s verdensmålSamtaler om bæredygtig ledelse af medarbejdere

Med samtalekortene ”Bær dit lederskab dygtigt” får I et redskab til at drøfte og sætte mål for, hvordan I ønsker at udøve bæredygtig ledelse i praksis. Når I drøfter spørgsmålene, kommer I rundt om de temaer, der er vigtige, når målet er at skabe medejerskab og engagement til de forandringer som jeres bæredygtige strategi og dagsordenen kræver. ”Bær dit lederskab dygtigt” består af 56 spørgsmål.

350 DKK

Samtalekort. om at drøfte og sætte mål for, hvordan I ønsker at udøve bæredygtig ledelse.
Læs mere
FN´s verdensmålSamtaler om bæredygtighed

Med samtalekortene ”Samtaler om Bæredygtighed”, får du et redskab til at komme 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed. Spørgsmålene kan bruges alle steder, hvor man ønsker at drøfte og forstå hvad den bæredygtige dagsorden består af og kræver. Du får 80 spørgsmål. Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte vigtige samtaler om bæredygtighed, der kan skabe forståelse for hvad bæredygtighed er, og hvad dagsordenen kræver.  

350 DKK

Kom 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed.
Læs mere