Samtalekort

Hurtig levering

25 års erfaring

Samtalekort3 sæt korte møder

Nu kan du nu vælge 3 sæt Korte Møder, vælge to af et samme slags evt., det er ligegyldigt, hvordan du sammensætter sættene.

Korte Møder egner sig rigtig godt, til at kickstarte møder, teamdage, kurser, seminarer eller når I har lyst og brug for, at lære hinanden bedre at kende på en effektiv og uformel måde. Det er en sikker start på ethvert møde.

1250 DKK

3 sæt Korte Møder, 50 spørgsmål i hvert sæt.
Læs mere
Kommunikation3 samtalekort om bæredygtigt lederskab og dogmeplakat

Med de 3 x 56 samtalekort bliver I i stand til at starte samtaler og reflektere over de 3 dimensioner som Bæredygtig Ledelse kræver: strategien, ledelse af andre og selvledelse.

Sammen med de fine kortæsker modtager du plakaten med de tre dogmer og modellen for Bæredygtig ledelse.​

Plakatmål: 50×70 cm

1280 DKK

3 sæt kort om bæredygtigt lederskab og dogmeplakat.
Læs mere
DialoogleDialoogle Pocket, Edition 12

Dialoogle Pocketsæt har formatet 9x9 cm. Sættet er særligt egnet til bordet i én-til-én samtaler og til helt små grupper. Kortene er kacheret i kraftig karton. Bliver de snavsede, kan de rengøres med en fugtig klud. Æskerne er i god kvalitet og rustet til lidt af hvert.

549 DKK

Dialoogle Pocket størrelse, dialogværktøj.
Læs mere
DialoogleDialoogle, Magnum, Edition 12

Magnumsæt er 19×19 cm. Størrelsen egner sig godt til fx at lægge på gulvet, når man arbejder med større grupper, men er også ideel i én-til-én samtaler, hvor I gerne vil være på benene og i bevægelse.

Du kan vælge mellem flere Editions. Ring, hvis du har brug for flere valgmuligheder på 7020 6282.

999 DKK

Dialoogle Magnum størrelse, dialogværktøj.
Læs mere
SamtalekortKorte møder, Icebreaker

Det spørgsmål du stiller, bestemmer det svar du får. Kickstart dagen med korte møder, det den bedste Icebreaker. Vi har afprøvet Korte Møder gennem rigtig mange år, og hver gang med et godt resultat. Der er i alt 50 spørgsmålskort med 2 spørgsmål på hver.

499 DKK

Et sæt Korte Møder, en suveræn Icebreaker.
Læs mere
SamtalekortKorte møder, Ledelse

Det spørgsmål du stiller, bestemmer det svar du får. Vi har afprøvet Korte Møder gennem rigtig mange år, og hver gang med et godt resultat. Der er i alt 50 spørgsmålskort med 2 spørgsmål på hver. Alle spørgsmål vedrører ledelse.

499 DKK

Et sæt korte møder til ledere.
Læs mere
SamtalekortKorte møder, Team

Det spørgsmål du stiller, bestemmer det svar du får. Vi har afprøvet Korte Møder gennem rigtig mange år, og hver gang med et godt resultat. Der er i alt 50 spørgsmålskort med 2 spørgsmål på hver. Alle spørgsmål handler om teamet, afdelingen, jer.

499 DKK

Et sæt korte møder til et team eller en afdeling. Udsolgt pt.
Læs mere
FN´s verdensmålSamtalekort, Bær dig selv dygtigt

Med samtalekortene ”Bær dig selv dygtigt” får I et redskab til at rette blikket indad og reflektere over og drøfte, hvordan I hver især kan udvikle jeres bæredygtige lederskab som opleves autentisk og skaber følgeskab. ”Bær dig selv dygtigt” består af 56 spørgsmål.

350 DKK

Hvordan kan I hver især udvikle jeres bæredygtige lederskab?
Læs mere
FN´s verdensmålSamtalekort, Bær din virksomhed dygtigt

Med samtalekortene ”Bær din virksomhed dygtigt” får I et redskab til at drøfte, kvalificere og/eller prioritere jeres bæredygtige strategi. Når I drøfter spørgsmålene, får I en bred forståelse, som bl.a. er med til at sikre, at I forholder jer til de temaer, den bæredygtige dagsorden dækker over.

350 DKK

Et redskab til at drøfte, kvalificere og/eller prioritere jeres bæredygtige strategi.
Læs mere
FN´s verdensmålSamtaler om bæredygtig ledelse af medarbejdere

Med samtalekortene ”Bær dit lederskab dygtigt” får I et redskab til at drøfte og sætte mål for, hvordan I ønsker at udøve bæredygtig ledelse i praksis. Når I drøfter spørgsmålene, kommer I rundt om de temaer, der er vigtige, når målet er at skabe medejerskab og engagement til de forandringer som jeres bæredygtige strategi og dagsordenen kræver. ”Bær dit lederskab dygtigt” består af 56 spørgsmål.

350 DKK

Samtalekort. om at drøfte og sætte mål for, hvordan I ønsker at udøve bæredygtig ledelse.
Læs mere
FN´s verdensmålSamtaler om bæredygtighed

Med samtalekortene ”Samtaler om Bæredygtighed”, får du et redskab til at komme 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed. Spørgsmålene kan bruges alle steder, hvor man ønsker at drøfte og forstå hvad den bæredygtige dagsorden består af og kræver. Du får 80 spørgsmål. Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte vigtige samtaler om bæredygtighed, der kan skabe forståelse for hvad bæredygtighed er, og hvad dagsordenen kræver.  

350 DKK

Kom 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed.
Læs mere