Kommunikation

Hurtig levering

25 års erfaring

Kommunikation3 samtalekort om bæredygtigt lederskab og dogmeplakat

Med de 3 x 56 samtalekort bliver I i stand til at starte samtaler og reflektere over de 3 dimensioner som Bæredygtig Ledelse kræver: strategien, ledelse af andre og selvledelse.

Sammen med de fine kortæsker modtager du plakaten med de tre dogmer og modellen for Bæredygtig ledelse.​

Plakatmål: 50×70 cm

1280 DKK

3 sæt kort om bæredygtigt lederskab og dogmeplakat.
Læs mere
KommunikationBeslutningslinjen

Traf en beslutning. En kommunikationsøvelse. Du får 20 meter reb samt en nøje beskrevet vejledning til facilitering/proces af øvelsen. Denne øvelse kan du lave med alle grupper fra 8 personer og opefter. Alle deltager, alle er i bevægelse og alle ender med fysisk at stå på det sted, som repræsenterer enighed. Fordelen ved Beslutningslinjen er netop, at alle er med fra start til slut. Metoden er både dynamisk og hurtig.

895 DKK

Beslutningslinjen, effektivt procesværktøj.
Læs mere
DialoogleDialoogle Pocket, Edition 12

Dialoogle Pocketsæt har formatet 9x9 cm. Sættet er særligt egnet til bordet i én-til-én samtaler og til helt små grupper. Kortene er kacheret i kraftig karton. Bliver de snavsede, kan de rengøres med en fugtig klud. Æskerne er i god kvalitet og rustet til lidt af hvert.

549 DKK

Dialoogle Pocket størrelse, dialogværktøj.
Læs mere
DialoogleDialoogle, Magnum, Edition 12

Magnumsæt er 19×19 cm. Størrelsen egner sig godt til fx at lægge på gulvet, når man arbejder med større grupper, men er også ideel i én-til-én samtaler, hvor I gerne vil være på benene og i bevægelse.

Du kan vælge mellem flere Editions. Ring, hvis du har brug for flere valgmuligheder på 7020 6282.

999 DKK

Dialoogle Magnum størrelse, dialogværktøj.
Læs mere
KommunikationHestesko

Du får 20 meter reb og en detaljeret vejledning med dig. Hesteskoen er en øvelse, som er yderst velegnet til at få et overblik over holdningerne i en gruppe. I hesteskoen kan alle se alle, alle får taletid.

895 DKK

Procesværktøjet Hesteskoen, et overblik i løbet af ingen tid.
Læs mere
KommunikationKnuderne

Knuderne er enkel og dermed også let og hurtigt at sætte i gang. Kompleksiteten kommer ind i billedet det øjeblik, processen omkring kommunikationen og samarbejdet skal diskuteres efterfølgende. Knuden bliver en oplagt metafor for mål, fremtid eller kommende udfordringer, som et team står foran.  

1595 DKK

Knuderne er en teamøvelse med et stort potentiale. 
Læs mere
KommunikationKrydset

Alle stemmer i gruppen bliver hørt. Oftest taler nogle mere end andre i en gruppe. Det giver et fordrejet billede af virkeligheden, så her er løsningen. Krydset er en øvelse,  hvor både du og gruppen får et fælles billede at tale ud fra.

Du får 2 x 10 meter reb samt en detaljeret vejledning til anvendelse af øvelsen. Du er også altid velkommen til at ringe til os, vi hjælper gerne: 7020 6282.

895 DKK

Et revolutionerende værktøj, få nuanceret svar på to spørgsmål på én gang.
Læs mere
KommunikationMinefeltet

Minefeltet er en effektiv øvelse, der belyser de vaner vi befinder os i, og arbejder med. Vi anbefaler minefeltet varmt. Her brydes vanerne, og man ser det illustreret. Minefeltet er en øvelse, som giver dig en aha-oplevelse.

Du får 60 meter reb samt en detaljeret vejledning til øvelsen/processen.

1499 DKK

Minefeltet viserr vanetænkning kontra nytænkning.
Læs mere
FN´s verdensmålSamtalekort, Bær din virksomhed dygtigt

Med samtalekortene ”Bær din virksomhed dygtigt” får I et redskab til at drøfte, kvalificere og/eller prioritere jeres bæredygtige strategi. Når I drøfter spørgsmålene, får I en bred forståelse, som bl.a. er med til at sikre, at I forholder jer til de temaer, den bæredygtige dagsorden dækker over.

350 DKK

Et redskab til at drøfte, kvalificere og/eller prioritere jeres bæredygtige strategi.
Læs mere
FN´s verdensmålSamtaler om bæredygtighed

Med samtalekortene ”Samtaler om Bæredygtighed”, får du et redskab til at komme 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed. Spørgsmålene kan bruges alle steder, hvor man ønsker at drøfte og forstå hvad den bæredygtige dagsorden består af og kræver. Du får 80 spørgsmål. Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte vigtige samtaler om bæredygtighed, der kan skabe forståelse for hvad bæredygtighed er, og hvad dagsordenen kræver.  

350 DKK

Kom 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed.
Læs mere
KommunikationTreekant-Firkant

Behov for kvalitetsbevidsthed? Trekant-Firkant er ikke en øvelse med højt fysisk niveau. Den udfordrer meget mere på det taktisk- strategiske. Den handler om at aflevere et meget præcist produkt, under svære forudsætninger og til en given tid.  

1795 DKK

Trekant-Firkant øvelsen handler om kommunikation og kvalitet.
Læs mere