Velkommen til vores shop, fyldt med gode procesværktøjer, bøger, notesbøger mv.

Hurtig levering

25 års erfaring

Samtalekort, Bær din virksomhed dygtigt

Med samtalekortene ”Bær din virksomhed dygtigt” får I et redskab til at drøfte, kvalificere og/eller prioritere jeres bæredygtige strategi. Når I drøfter spørgsmålene, får I en bred forståelse, som bl.a. er med til at sikre, at I forholder jer til de temaer, den bæredygtige dagsorden dækker over.

437,50 DKK

Beskrivelse

Du får 56 spørgsmål. Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte samtaler, når målet er at udvikle eller kvalificere en bæredygtig strategi. I kommer bl.a. rundt om de 17 Verdensmål, FN’s menneskerettigheder og lovgivningen.

Samtalekortene kan fx faciliteres som samtalestarter eller prioriteringsøvelse på leder- og strategiseminarer eller bestyrelsesmøder.

Sara Øllgaard har udviklet disse samtalekort. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden.