Velkommen til vores shop, fyldt med gode procesværktøjer, bøger, notesbøger mv.

Hurtig levering

25 års erfaring

Samtaler om bæredygtighed

Med samtalekortene ”Samtaler om Bæredygtighed”, får du et redskab til at komme 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed. Spørgsmålene kan bruges alle steder, hvor man ønsker at drøfte og forstå hvad den bæredygtige dagsorden består af og kræver.

Du får 80 spørgsmål. Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte vigtige samtaler om bæredygtighed, der kan skabe forståelse for hvad bæredygtighed er, og hvad dagsordenen kræver.

 

437,50 DKK

Beskrivelse

Samtalekortene kan bruges alle steder – for alle steder bør man tænke over bæredygtighed. Fx til at bryde isen på møder, hen over frokosten eller i klasselokalet. De inviterer til at reflektere over de temaer bæredygtighed handler om. På den måde kommer I 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed, og kan blive klarere på, hvor I står bl.a. i forhold til de 3 bundlinjer og FNs 17 Verdensmål.

Samtalekortene er udviklet af Sara Øllgaard, der har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden.