Velkommen til vores shop, fyldt med gode procesværktøjer, bøger, notesbøger mv.

Hurtig levering

25 års erfaring

Samtaler om bæredygtig ledelse af medarbejdere

Med samtalekortene ”Bær dit lederskab dygtigt” får I et redskab til at drøfte og sætte mål for, hvordan I ønsker at udøve bæredygtig ledelse i praksis. Når I drøfter spørgsmålene, kommer I rundt om de temaer, der er vigtige, når målet er at skabe medejerskab og engagement til de forandringer som jeres bæredygtige strategi og dagsordenen kræver. ”Bær dit lederskab dygtigt” består af 56 spørgsmål.

437,50 DKK

Beskrivelse

Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte samtaler, når målet er, at udvikle jeres lederskab i henhold til de nye krav, forventninger og ønsker som omverdenen og jeres nuværende og fremtidige medarbejdere stiller.

Samtalekortene kan fx faciliteres som samtalestarter i ledelsesteamet eller som led i strategiseminaret med medarbejderne.

Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden.